Harmadszor is beadatná magának a kínai vakcinát Aleksandar Vucic

2021. július 17. 10:53

Szerbia elnöke felveszi a harmadik adag koronavírus elleni védőoltást is, mégpedig a kínait – írta a PannonRTV.

2021. július 17. 10:53
null

Aleksandar Vučić felveszi a harmadik adag koronavírus elleni védőoltást is, mégpedig a kínait. A szerb államfő úgy véli: „az egészségügyi szakemberek olyan döntést hoznak majd, miszerint hat hónappal a második vakcina beadását követően a beoltottaknak ajánlott felvenni a harmadik adagot” – írta a PannonRTV. A szerb elnök most arra vár, hogy ugyanannak a gyártónak a védőoltását avagy egy másikét tanácsolják-e a szakértők. 

Ha ilyen javaslat nem születik, akkor harmadikként ismét a kínai vakcinát választom” – fűzte hozzá.

Megerősítette, hogy a harmadik Covid-kórház szeptember elsején nyílik meg Újvidéken, amikor már a közelgő negyedik hullám miatt szükség is lesz rá az elnök szerint. 

Fotó: JOHN THYS / POOL / AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jucuska62
2021. július 18. 16:35
Az infuenza ellenei vedöoltast evente 1x kellett beadatni. A covid ellen 2x . Most valakik kitalatak,hogy ugyabn abban az evben 3x kell vedöoltast kapni,hogy vedette valj. Pedig a pfizer allitolag a legmodernebb oltas, amit eddig kitalatak. Megse hasznal jobban,mint az influenza ellenei oltas. 1 evben 3x ,vagy ki tudja, 4x kell kapjal oltast,mert csak annyi fog biztosan megvedeni a halaltol. Igazi elmebaj.
Anti-liberális
2021. július 17. 18:38
Szerencsére idehaza a heterológ oltási sort fogják irányelvként megfogalmazni. https://www.portfolio.hu/global/20210717/kasler-miklos-harmadik-oltasnak-vakcinakoktelt-ajanl-majd-az-emmi-493020?amp
Dorset Naga
2021. július 17. 16:53
Ennek elletmond a SOTE vizsgálata. Geri valami sufitesztet használ olcsóért. https://semmelweis.hu/hirek/2021/07/14/lezarult-a-semmelweis-egyetem-koronavirus-ellenanyagszint-vizsgalata/ Ezek mindegyike valami teszten, negatív ellenanyagszintet produkáltak. És láss csodát. Geri meg a Vidi eldugulhat a picsába.
Anonymtalan
2021. július 17. 16:06
Én ha a két Szputnyik-5-ömre kell oltani harmadikkal, a kínait fogom kérni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!