Medve tört be egy kürtőskalácsos boltba Tusnádfürdőn

2021. június 19. 10:19

Mozgalmas napjai vannak a román csendőrségnek.

2021. június 19. 10:19
null

Panzióba és boltba törtek be, illetve városházát látogattak a medvék az erdélyi Tusnádfürdőn.

Újabb nap, újabb medvebuli – úgy látszik, javában dúl a bundások látogatási szezonja az üdülővárosokban” – írja a Főtér.ro. „Többen is úgy döntöttek, szétnéznek a székelyföldi településen, s ha már ott voltak, randalíroztak egy kiadósat” – tették hozzá.

Az egyik medve például egy panzióba nézett be az éjszakai órákban, hátha talál némi élelmet. Kollégája viszont biztosra ment, és szó szerint betört egy kürtőskalácsos boltba, ahol kedvére lakmározhatott, tönkre is tett mindet, ami az útjába került, aztán később a polgármesteri hivatal előtt is szétnézett.

A román csendőrségnek mozgalmas napjai vannak: amikor a helyszínre riasztották őket, egy anyamedvét találtak ott három boccsal, és szépen visszahajtották őket az erdőbe. Később még járőrözve találkoztak pár példánnyal a város utcáin, vissza is tessékelték őket oda, ahonnan jöttek.

Nyitókép: Hargita megyei csendőrség

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2021. június 20. 09:06
Értünk vannak itt. Amíg ők itt vannak, addig él a mi eredeti világunk. Amíg ők itt vannak, addig vagyunk azok akik vagyunk.
még fokozza
2021. június 19. 15:49
Micsoda ínyencek ezek a medvék.
Sterlichter zászlós
2021. június 19. 13:15
Pisztáciás kalács van? Nem is volt....
Istók3
2021. június 19. 13:05
"vissza is tessékelték őket oda, ahonnan jöttek" Remélem, azért 1-2 ejnye-bejnye is elhangzott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!