Levelet írtak az EU vezetőinek az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek

2021. június 29. 17:17

„Az Európai Unióban maradunk!” – üzenték az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei.

2021. június 29. 17:17

Kína után az EU vezetőinek is levelet írtak az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöljei. Szerintük az Európai Tanács múlt heti ülésén Orbán Viktor „világossá tette”, hogy szándéka szerint kivezetné Magyarországot az Európai Unióból. Hozzátették: Orbán Viktornak „semmilyen mandátuma nincs arra”, hogy „felelőtlen politikájával” éket verjen országunk és az Európai Unió közé.

Mi, az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei tisztában vagyunk vele, hogy Magyarországnak csak uniós tagállamként van jövője”

– írják. 

Az ellenzéki politikusok által írt levél célja „kifejezésre juttatni erős, egységes elhatározásunkat, hogy Magyarországot megtartsuk az európai nemzetek családjában”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Erdőmester
2021. június 30. 07:37
Először talán itthon kellene valami értelmes programot felmutatni nekünk választóknak. Mégiscsak mi fogunk szavazni. De van egy rossz hírem: RÁTOK NEM!
pollip
2021. június 29. 21:15
Szimpla buta hazaárulók. Annyi eszük nincs, hogy ezt felérjék ésszel.
tothpal
2021. június 29. 20:31
Hogy Magyarországnak milyen jövője van az EU-ban, nem pontosan tudható! DE az igen, hogy ennek a riherongy ellenzéknek semmi helye sem az országban, sem az EU-ban...
balbako_
2021. június 29. 19:54
Miután senki nem akarja itthon az ellenkezőjét a nagy esküdözés felesleges. Viszont ez sunyi alázkodás azt jelenti, ha segítetek hatalomra jutni mindent vihettek innen, mert már van mit vinni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!