Jakab Péter módszerét alkalmazta Brüsszelben a DK

2021. június 26. 19:23

A Gyurcsány-párt Brüsszelben kivetített egy képet, ami szerint Orbán nem egyenlő Magyarországgal.

2021. június 26. 19:23
null

„Hungary is not Orban!”, azaz „Magyarország nem Orbán!”, vetítette ki a Demokratikus Koalíció a „Fidesz 800 milliós brüsszeli pártirodájának falára.”

A Jakab Péter módszerével Gyurcsány Ferenc pártja a gyermekvédelmi törvény ellen kíván demonstrálni, ugyanis közleményük szerint nem fogják hagyni, hogy „Magyarországot és a magyar embereket Orbánnal, vagy a Fidesz kirekesztő, vállalhatatlan politikai nézeteivel azonosîtsák!”

 Kommunikéjük zárómondatát a legutóbbi közvéleménykutatások alapján erős kincstári optimizmus jellemzi, ugyanis a szerintük – harmadik legnépszerűbb ellenzéki miniszterelnök-jelölt -,

 

Címlapkép: Facebook

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovsa
2021. június 27. 17:58
„Hungary is not Orban!” Hungary is certainly not Dobrev with the less than 10 percent support.
kovsa
2021. június 27. 17:49
dobrev (bolgár) - jelentése: jó. (Sajnos a cirill betűs szót a Mandi nem engedi) https://translate.google.hu/?hl=hu&tab=lT&sl=bg&tl=hu&text=dobrev&op=translate Tehát, már amikor bemutatkozik, mindenre azt mondja, hogy: Jó. Hogyan remélhetnénk, várhatnánk el egy ilyen embertől, hogy önálló döntéseket hozzon, hogy ne bólintson rá minden hülyeségre, ami az EU-ból jön. Első dolga lenne feladni Magyarország maradék függetlenségét, beengedni a honfoglaló muszlimokat, törvénybe iktatni a „Pride évet” és főleg, eladni mindent, ami még állami kézben van. Persze tisztes jutalékért, at least 10 percent.
formaegy
2021. június 27. 07:59
A Gyurcsány házaspár = sarló-kalapács-horogkereszt !!!!!!!!!!!!! Na ez a két rohadék valóban nem volt, nem is lesz magyar, mert mindig, mindenkor és mindenhol az idegen hatalmakat képviselték a magyarok kárára, M.o. kárára!!!!!!!!!!!!!!!! Az EP éppen ezzel a mocskos komcsi-nácival igazolja, hogy egy büdös diktátor intézmény! Ott ahol a legaljasabb büdös komcsi szót kaphat, ahol egy büdös komcsit támogatnak, ahol egy büdös komcsi helyt kaphat a legaljasabb emberek elleni bűnt követik el!!!!!!!! Vergődnek Putyin ellen, holott köztűk a keblükre ölelve egy ízig-vérig Ceausescu házaspárt melengetnek, ráadásul még támogatnak is akkor milyen az az EU????????? Egy büdös diktátor intézmény ahol megtalálták azt a legaljasabb komcsit, aki most a Hitler Birodalom építését támogatja! Az EP egy többségében náci gyilkosok gyülekezete, és még nekik jár a pofájuk!
Bitrex®
2021. június 27. 07:07
Éjjelente a szemlőhegyi lopott villa falára kéne vetíteni az elhurcolt zsidó tulajdonos és családja képeit. Háttérzörejnek vonatzakatolás, mozdonysíp.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!