MTVA: Hazugság, hogy a közmédia filmet forgat az őszödi beszédről

2021. április 13. 08:52

A közmédia közleménye azt javasolja, hogy ezúttal a hírt közlő 168 órának ítéljék oda a Sánta kutya-díjat.

2021. április 13. 08:52

A közmédia jelenleg semmilyen játék- vagy dokumentumfilmet nem forgat, és ilyen szerződése sincs egyetlen produkciós céggel sem – közölte hétfő este az MTVA Sajtó és Marketing Irodája a 168 órának arra a cikkére reagálva, amely szerint „már forgatja a közmédia az őszödi beszédről” szóló filmet.

A közlemény szerint „ismét sikerült a fake news médiának arcátlan hazugságot terjesztenie. Most a 168 óra oldalán megjelent »Már forgatja a közmédia az őszödi beszédről és a tévészékház ostromáról szóló filmet« című cikkükben már a címben is sikerült rögtön hazugságot állítaniuk.”  A cikkben „leírtakkal szemben a valóság az, hogy a közmédia jelenleg semmilyen játék- vagy dokumentumfilmet nem forgat, és ilyen szerződése sincs egyetlen produkciós céggel sem” – áll a közleményben, hozzátéve: „Ha lesz ilyen, szólunk! ... Sajnálatosnak tartjuk, hogy az online média világában egyre gyakoribb a fake news, vagyis a hazugsággyártás. Javasoljuk, hogy ezúttal a 168 órának ítéljék oda a Sánta kutya-díjat” – áll a közleményben.

(MTI

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2021. április 13. 11:12
Sánta Kutya-díj. :)))))))))))))))))
ergo07
2021. április 13. 10:10
Pedig reménykedtem, mert nem ártana érzékenyíteni a kedves fiatalságunkat magyarságukra
nempolitizálok
2021. április 13. 09:58
Dehogy, higgye csak mindenki, hogy Gyurcsány az ország legnagyobb humanistája, körbeöleli szeretével a népet, mellesleg iszonyúan környezetbarát is.
Pipas 3
2021. április 13. 09:40
A mocskos bolsevik hazugságokat érdemes lenne megfilmesíteni! Ha már ennyire követelik!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!