Caitlyn Jenner elindul a kaliforniai kormányzóválasztáson

2021. április 23. 17:13

A Republikánus Párt jelöltjeként indul a választáson.

2021. április 23. 17:13
null

Caitlyn Jenner televíziós személyiség pénteken közösségi oldalán jelentette be, hogy indul a kaliforniai kormányzóválasztáson – írja a Fox News. A televízió szerint már számos tanácsadót fogadott maga mellé, hogy segítsenek megtervezni kampányát, és leválthassák a jelenlegi demokrata kormányzót, Gavin Newsomot.

Caitlyn Jenner – aki Bruce Jennerként olimpiai aranyérmes sportoló volt, majd 2015-ös nemváltása óta a transzneműek jogaiért küzdő aktivista – kampányát Donald Trump és Arnold Schwarzenegger csapatából is segítik majd tanácsadók. Jennernek már weboldala is indult, „Caitlyn for California” néven,

Nem Caitlyn Jenner az egyetlen ismert személyiség, aki megméretteti magát a politikában. Matthew McConaughey hollywoodi színész Texasban jelentette be indulását, ő szintén a kormányzói pozíciót célozta meg.

indulását, ő szintén a kormányzói pozíciót célozta meg.

Nyitókép: Valerie Macon / AFP

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zrx8
2021. április 26. 13:27
basszus, az ilyen képpel illusztrált híreket nem lehetne valamikor főétkezések közötti félidőben leközölni ?
nyugalom
2021. április 26. 13:11
És? Bacsi, néni vagy.....
Naggy
2021. április 25. 04:08
Felhívom a figyelmét minden kedves fidernyák barátomnak arra, hogy ez a "hölgy" a Republikánus Párt színeiben működik. Trampli exelnök támogatását is élvezi.
Selamat
2021. április 24. 14:51
Hogy mekkora bajban lesznek a transzok demoklata támogatói Kaliforniában, te jó ég! Mert vagy kiállnak Jenner mellett, mert ez a transzdolguk, vagy... vagy nincs vagy, mert nincs más lehetőségük. Ilyen az amikor a transzok fagyija visszanyal. :DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!