Mellékelem az oltási igazolásomat

2021. március 05. 10:40

Holoda Attila megrágalmazott minket és a háziorvost, hogy eljátszottuk a kínai vakcina beadatását.

2021. március 05. 10:40
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Az ATV Civil a pályán című műsorában Holoda Attila egykorvolt államtitkár kijelentette, hogy Orbán, Áder és Bayer nem a kínai vakcinát kapják (kapták) meg. Holoda Attila ezzel nem kevesebbet állított, mint hogy nevezettek a nyilvánosság előtt eljátszották a kínai vakcina beadatását maguknak, de valójában valami más vakcinát kaptak, vagy semmit sem kaptak.

Holoda Attila ezzel megrágalmazott bennünket, de ami ennél sokkal súlyosabb: megrágalmazta például az engem beoltó háziorvost is. Ezennel mellékelem az oltási igazolásomat, rajta minden érdemi információval. Holoda, te pedig fejezd be a rágalmazást. Okod sincs rá, jogod sincs rá. Addig fejezd be, amíg önszántadból befejezheted. Nagyjából világos?”

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lacko66
2021. március 05. 15:18
Ezek a bolsevikok mindenhol egyformák lásd Szlovákia.Ugyanazt fújják csak más nyelven.HAJRÁ MAGYAROK!!!!!
széki lassú
2021. március 05. 11:47
Ez a Holoda tudja mit beszél? Eszét vette a gyűlölet? Be kell perelni rágalmazásért a az idióta gazembert.
CirmoS
2021. március 05. 11:44
Feljelentés???
sozlib_abschaum
2021. március 05. 11:31
Aki ismeri a bolsevikokat (moslékkoalíció), azt nem érdekli már, hogy mit hisztiznek, amíg hisztiznek addig jó nekünk, mert nincsenek hatalmon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!