Az ausztrál parlamentben szexeltek, óriási a botrány

2021. március 23. 08:56

Scott Morrison miniszterelnök a videókat gyalázatosnak minősítette.

2021. március 23. 08:56
null

Videók jelentek meg Ausztráliában arról, hogy két évvel ezelőtt az ott dolgozó munkatársak szexelnek a parlamentben, többek között egy női képviselő asztalán, az imateremben, sőt az is előfordult, hogy prostituáltakat vittek be. A felvételeket egy volt kormányzati alkalmazott szivárogtatta ki a médiának, s elmondta, hogy olyan sok hasonlót látott, ami már immunissá tette.

A botrány pár nappal ezelőtt robbant ki, amikor Linda Reynolds ausztrál védelmi miniszter volt segédje, Brittany Higgins azzal vádolta meg Reynolds egyik tanácsadóját, hogy 2019 márciusában megerőszakolta, de nem jelentette az esetet a rendőrségen, mert félt. 

Scott Morrison miniszterelnök a videókat gyalázatosnak minősítette, és bejelentette, hogy rendet tesznek a tisztelt házban. Az ügy miatt hatalmas tüntetések vannak Ausztráliában, a nők jogainak védelmét követelve.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr. Black
2021. március 23. 12:18
Szegény ausztrál politikusok, még 1 árva luxusjachtjuk sincs ????
Akitlosz
2021. március 23. 12:02
Érdekes, de mi köze van az ügynek a nők jogaihoz? Legyen jogellenes a szexelés a nőknek vagy mit akarnak?
lendvaiildiko
2021. március 23. 11:08
Mit csinált Clinton úr és Monika Lewinsky?
lendvaiildiko
2021. március 23. 11:07
Bizony, nehéz befűzni a tűbe a cérnát akkor, ha a tű mozog, de akkor is ha a cérna.... Azt hittem, hogy arrafelé már az új, alternatív módok dívnak, de lehet, hogy sutyiban még a régi módon jártak el.... Érdemes nézni pl. a Rex Kanadában sorozatot. Ott nincs olyan epizód, ahol ne lenne 2-3 leszbikus, vagy meleg, és a színes bőr minden árnyalata. Ugyan ez az ujabb sorozatfilmekben....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!