Báron: Valamilyen diplomát biztos, hogy fognak adni a Freeszfe-n

2021. február 25. 16:21

A filmesztéta azt is elmondta, ez most még nem egy akkreditált iskola lesz.

2021. február 25. 16:21
null

Az ATV Híradónak Báron György filmesztéta azt mondta, az SZFE felmondott tanárai szeretnék a közös munkát folytatni a Freeszfe Egyesületben, terveik szerint már márciustól.

„Előbb utóbb közzé fogjuk tenni mindazoknak a filmeseknek, és színházi szakembereknek a – filmesek listáját ismerem –, akik jelentkeztek. Nem mi kértük fel őket, hanem egyszerűen jelentkeztek, hogy a Freeszfe-n bármilyen oktatás elindul Magyarországon, akkor ők boldogan csatlakoznának hozzánk” – fogalmazott Báron György.

Azt is elmondta, ez most még nem egy akkreditált iskola lesz. Szerinte valamilyen diplomát biztos, hogy fognak adni, csak ez nem egy akkreditált egyetemi diploma lesz, „hanem valamilyen iskolának, művészeti iskolának az igazolása lesz, és annyit fog érni amennyit ennek az iskolának a színvonala, és oktatói gárdája ért és remélhetőleg ez nagyon magas lesz” – hangsúlyozta.

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvánkeve
2021. február 26. 13:32
A diploma (vagy akármi) teljesen lényegtelen. Egy iskolát az ezt elvégzö diákjainak a tudása (és sikerei) minösít. Boldogabb országokban vannak olyan iskolák, amit többszáz éve tanithatnak úgy, hogy a politika nem szervezte át ezeket minden új füttyre.
kronosz85
2021. február 26. 13:27
b+ ez már vicc, de komolyan.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. február 25. 21:50
leszarom Ideológiailag képzett és megbízható ripacsok
Porkoláb Zsuzsa
2021. február 25. 21:44
FIÚ LESZ, CSAK NEM LESZ PISILŐJE!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!