Megadóztatná az osztalékjövedelmet Szanyi Tibor

2021. január 15. 16:35

A Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában szerepelt az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje.

2021. január 15. 16:35
null

Gavra Gábor vendége volt a Spirit FM Harcosok Klubja című műsoránban Szanyi Tibor. A műsorvezető kérdésére Szanyi Tibor kifejtette: „akár már holnaptól meg lehetne jobban adóztatni az osztalékjövedelmeket, azt az 5 ezer milliárdot amit valóban kivisznek az országból a multik”.

Az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje szerint jelenleg mindössze személyi jövedelemadót kell fizetni az osztalékjövedelmek után, ami szerinte példátlan. Szanyi Tibor arról is beszélt, hogy a párt 50 embert már most ki tud állítani a 2022-es választásra, ami azt jelenti, hogy a választókerületek felében jelen van az Igen Szolidaritás. Szanyi Tibor beszámolt arról is, hogy Nyíradonyban a település teljes MSZP-s alapszervezete átlépett pártjába. 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. január 19. 14:14
még a halott annyát is!
realista
2021. január 16. 14:59
Az tényleg nonszensz, hogy a munkajövedelem lényegesen többet adózik, mint az osztalék, ez egyben jelentős adóügyi visszaéléseket is lehetővé tesz.
olajfa1
2021. január 16. 13:33
Azért... ha a liberálbolsik nyernék meg a választást akkor azért gyorsan és sok adót emelnének... Például: -egyből eltörölnék a 25 év alattiak a dókedvezményét... -a "lineális adózást" megváltoztatnák "progresszívvé"... - hogy mennyire ki tudja, mert végülis a "lineális adózás" is progresszív mert a 100ft unén 1 ft és az 1000 ft utáni 10ft... az nem éppen egyforma, hanem az is egyfajta "progresszivitás van benne... -no és most meg itt van ez a "osztalék jövedelem adóztatás" Szóval ha a liberálbolsik hatalomra jutnának akkor lenne adóemelés azonnal...
olajfa1
2021. január 16. 13:27
Akkor Gyurcsány família rábaxna!... Bár az 1,5 milliárt EU-s "segély" az nem "osztalék"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!