Elfogták a Mester utcai késelőt

2021. január 17. 20:23

A budapesti rendőrök négy férfit vettek őrizetbe.

2021. január 17. 20:23
null

Többen tettek bejelentést a rendőrségre 2021. január 16-án dél körül, hogy a Mester utcai villamosmegállóban egy társaság szóváltásba keveredett egy férfivel, majd a társaság egyik tagja megszúrta a fiatal férfit. A csoport tagjai ezt követően elmenekültek a helyszínről, a sérültet a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérüléssel kórházba vitték – írta a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében felidézte: szombaton dél körül Budapesten, a IX. kerületben, a Mester utcai villamosmegállóban egy társaság szóváltásba keveredett egy férfivel, majd egyikük megszúrta a fiatalembert. A csoport tagjai elmenekültek a helyszínről. A férfit életveszélyes sérüléssel vitték kórházba a mentők.    

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket, és a BRFK rendőrei egy nappal később egy VII. kerületi lakásban elfogták a 21 éves K. Gergőt, a 22 éves K. Lajost és a 27 éves M. Ádámot, majd néhány órával később a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon önként feladta magát a 23 éves Sz. Rafael. Sz. Rafaelt emberölés kísérlete, három társát segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatják ki, és mindegyiküket őrizetbe veszik – olvasható a BRFK közleményében.

(MTI)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makám
2021. január 18. 09:31
miért fogták el őket? hogy kapjanak 2-3 évet, majd 1 év után hazaengedik őket jó magaviseletük miatt? ott helyben kellett volna lelőni mindkettőt.
kizökkentidő
2021. január 18. 07:57
Ómigránsok. Az integráció ideje várhatóan 1500 év. Aki a szegregált iskolák ellen van azokat kellene beköltöztetni a putrisok közé egy évre. A belvárosi villákból könnyű osztani az észt.
Bell & Sebastian
2021. január 17. 23:59
Csak egyszer adná az Isten, hogy egy ilyen falka szóváltásba keveredjen egy hivatásos ketrecharcossal. Mondjuk nyolc napon belülire veri őket, mire szereznek egy RPG -t és benéznek vele a lakásába. Ha logikusan végiggondoljuk, egyetlen jó megoldás van, térdre és imához. De jó, már megint itt van Amerika. Jogvédők, sírjatok...
zuerzavar
2021. január 17. 22:52
Rafael, Rafael... Megvan, biztos olasz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!