Marco Rossi: Kerülhettünk volna nehezebb csoportba is

2020. december 07. 22:57

A szövetségi kapitány szerint nem érdemes egy csapatot sem leírni, mindegy, mennyire van hátul az aktuális világranglistán.

2020. december 07. 22:57
null

A Vb-selejtező sorsolást követően Marco Rossi szövetségi kapitány is értékelte az eredményt – írja a Nemzeti Sport. Rossi szerint „közepesen nehéz csoportba került” a magyar válogatott, ugyanakkor hozzáfűzte, hogy kerülhetett volna Magyarország rosszabb csoportba is.

„Albánia szerintem a negyedik kalap erősebb csapatai közé tartozik. Andorra a 151., San Marino az első kétszázban sincs, ugyanakkor pont Andorra kapcsán emlékezhetünk, hogy ezek a kis csapatok borzasztó veszélyesek tudnak lenni, ha nem vesszük őket elég komolyan. Ezúttal sem mi vagyunk a csoportunk favoritjai, azonban az elmúlt hónapokban többször is sikerült felborítanunk a papírformát, és most is mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy erre ismét képesek legyünk” – vélekedett a szövetségi kapitány.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
turáni sólyom
2020. december 08. 20:29
Ez a Marco Rossi annyira szimpatikus, hogy honosítani kellene.... Állítólag már az olasz asszisztensével együtt, magyarul tanul! Ha ezt is megoldja, legyen magyar-olasz kettős állampolgár... Megérdemelné!
bunko_jobbos
2020. december 08. 10:53
A szerencse sokszor segít, de az biztos, hogy lassú, keserves küzdelemmel lehet csak feljebb jutni. Ha egy picit szerencsénk van, kerülhettünk volna a 2-es kalapba, és akkor nem kapunk ennyire rohadt nehéz 2. helyezettet, mint Lengyelország. De ez van. A VB szerintem még egy kicsit nagy falat nekünk.
aleb19
2020. december 08. 07:47
pl a mostani magyar nemet portugal es a csigaevok eb csoport
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!