Csalásért körözik a brüsszeli melegbuli szervezőjét

2020. december 03. 22:18

A lengyel sajtónak híradófelvételek alapján több rokona és ismerőse is azonosította Dawid Manzheleyt.

2020. december 03. 22:18
null

A lengyel sajtónak a híradófelvételek alapján több rokona és ismerőse azonosította a Szájer József bukását hozó orgia szervezőjét, Dawid Manzheleyt, aki a sajtónak egy katolikus egyetem közgazdász-szakos PhD hallgatójaként mutatkozott be – értesült az EuroNews. A férfi valójában 36 éves és 2008-ban csalásért ítélték el Lengyelországban, ahol pedig ügyvédnek adta ki magát. Családja régóta nem tud hollétéről, ő pedig több sajtóterméknek is tagadta, hogy köze volna a Lengyelországban körözött Dawid Manzheleyhez.

A kilétét felfedő lengyel ellenzéki lapnak, az Onetnek azt állította, hogy számos lengyel kormánypárti politikus látogatta orgiáit, akiknek kilétét nem tárhatja fel, mert mind családos emberek. A férfi a HírTV.-nek is adott interjút azt állítva, hogy a rendőrök Szájer Józsefen kívül másnál nem kerestek drogot. Már ez az állítása is ellentmond a tényeknek, hisz a Fidesz európai képviselőjét az utcán fogták el. Korábbi cikkünkben számos ellentmondásra hívtuk fel a figyelmet a férfi nyilatkozatai kapcsán. 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. december 06. 12:42
Megpróbálják egyenként levadászni a Fideszes képviselőket. Előre szólok,nem fog sikerülni. Habár teljesen mindegy , mivel ebből a szarkeverő Soros egyletből mielőbb ki kellene lépni.
koronaszepe
2020. december 05. 09:24
A Fidesznek és a hardcore fideszesenek (kereszténydemokratának) nem volt semmi problémája dr Szájer "életformájával". A problémája azzal van, hogy lebukott. Most szálazgatják, elemezgetik, hogy szegény dr Szájert ki buktatta le? Nem dr Szájeren vannak kiakadva, az belefér az ő speciális, illiberális keresztény értékrendjükbe. Nem zavarja őket, hogy szodomita, hogy kábítószer van nála kereskedelmi mennyiségben, hogy hazug a képviselőjük, csak ne bukjon le. Lehet, hogy titkosszolgálatok is közreműködtek, a világ összes titkosszolgálata aktív Brüsszelben egy kivételével, ezek szerint. Az az egy pedig a magyar titkosszolgálat. Nem tudta dr Szájert kimenteni a szituációból, visszatartani attól, hogy odamenjen, ezek szerint nem tudott dr Szájer speciális szexuális szokásairól, nem értesítette a magyar kormányfőt, hogy van egy erősen zsarolható képviselője egy ilyen fontos poszton. Politikailag, szakmailag, hitelességi szempontból a Fidesz és a kormány minősítése: elégtelen!
Pierre
2020. december 05. 09:10
az evtized burleszkje. Vergodjetek meg osszeeskuves elmeletekkel, a hazigazda hulyesegeivel, annyiszor fogjuk ujra magunk elott latni a produkciot, amin annyit nevettunk! Ahogy a homofob alkereszteny fidesz 59 eves alaptorveny szerzoje egy homoszexualis orgiarol menekul a rendorok elol, csupasz seggel, hatizsakjaban droggal, az ereszcsatornan szerencsetlenkedve, amig ra nem mutat egy jarokelo, hogy: ott szokik egy. Ez a kep mar veletek marad a rezsimetek bukasaig es meg azutan is, ahogy borkai rangatozo csupasz segge is az arcotokra egett orokre.
annamanna
2020. december 05. 04:44
"Köszönettel tartozom neked, Szájer József, hogy nyilvánosan szabadon megélted nemi identitásodat, és kemény csapást mértél az intoleranciára. Mától te vagy az új meleg ikon." https://index.hu/kulfold/2020/12/04/olaszorszag_roma_utcamuvesz_kicsufolta_szajer_jozsef_fidesz/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!