Terroristák nem tudnak annyi európait lefejezni, hogy Brüsszel felébredjen

2020. november 19. 20:34

A brüsszeli vezetés még mindig értékként tekint a bevándorlásra.

2020. november 19. 20:34
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs

„Terroristák nem tudnak annyi európait lefejezni, hogy Brüsszel felébredjen. Hiába érkezett a nizzai merénylő alig egy hónappal tette előtt Európába egy NGO-hajón. A brüsszeli vezetés még mindig értékként tekint a bevándorlásra. Ezt nyilvánvalóvá tették a mai, az Európai Parlament és a soros német EU-elnökség által szervezett magas szintű migrációs konferencián is.

David Sassoli, az Európai Parlament elnöke például kerek-perec kijelentette, hogy szükség van legális migrációs útvonalakra. Szerinte így kellene kezelni a munkaerőhiányt, valamint azt, hogy az európai társadalmak egyre idősebbek. Ezzel szemben Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője arra figyelmeztetett, hogy a migrációt elsősorban megállítani, nem pedig menedzselni kell. Ha valami, hát a 2015-ös válság óta eltelt öt év bebizonyította, hogy ez nem csak lehetséges, de szükséges is. A tömeges bevándorlás ugyanis egyértelműen növeli a terrorizmus kockázatát.

Éppen ezért Európának világos üzenetet kell közvetítenie: csak az maradhat, aki tényleg védelemre szorul. Mindenki mást a lehető leghamarabb vissza kell küldeni. Ezzel párhuzamosan szoros együttműködést kell kialakítani a kibocsátó országokkal. Az EU-nak olyan fejlesztéseket kell támogatnia, amik lehetővé teszik az ottani boldogulást. Ez az érdeke Európának, a migránsoknak és azoknak az országoknak is, ahonnan elindulnak.”

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas2
2020. november 20. 14:32
Az EU s bürokraták (megvett része) nem az európai embereket szolgálják, hanem a spekuláns gazembert!
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 20. 10:36
A kormány félelme a lefejezésektől teljesen indokolt. Magyarországon naponta sokkal többen vesztik életüket terrortámadás miatt, mint mondjuk a koronavírus következtében. Ezt minden statisztika világosan mutatja.
Vallasz Vilmos
2020. november 20. 09:12
Mivel nincsenek rabszolgák, ezért nincs is más választása a volt kolonizáló országoknak, mint olcsó és naiv munkaerő beszerzése onnan, ahonnan annak idején a rabszolgát szerezték be. Egy-két fényes nappal az utcán kivégzett polgár csak addig számít nekik, amíg a média odafigyel rájuk. Uniós munkaerő piac kifosztva, most a következő szegény és kiszolgáltatott réteg következik.
urga
2020. november 20. 08:23
"A brüsszeli vezetés még mindig értékként tekint a bevándorlásra." Mert ez a legolcsóbb módja a népesség feltöltésének. Nem érdekli őket, hogy ezzel Európa megszűnik Európának lenni! A vezető rétegnek mindegy, hogy kit irányít, ezt gondolják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!