Pozitív koronavírusteszt a válogatott sorsdöntő mérkőzése előtt

2020. november 05. 17:16

A pályaedző biztosan nem lehet ott az Izland elleni mérkőzésen.

2020. november 05. 17:16
null

Pozitív lett a férfi A-válogatott pályaedzőjeként dolgozó Giovanni Costantino koronavírustesztje. Az azóta elvégzett újabb tesztek az edzői stáb többi tagjánál negatív eredményt hoztak – tájékoztat az MLSZ Facebook oldala.
Giovanni Costantino a stábtagok rendszeres tesztelésének egyikén produkált pozitív eredményt, a szövetség megtette az ilyenkor szükséges intézkedéseket, a pályaedző pedig azonnal karanténba vonult. A pozitív teszteredményét megelőző napokban az olasz szakember nem volt szoros kontaktban a stáb más tagjaival, így megbetegedése a többi stábtag munkavégzését nem befolyásolja.

A magyar válogatott jövő csütörtökön a Puskás Ferenc Stadionban fogadja Izland nemzeti tizenegyét. Amennyiben nyerünk, 2016 után újabb Európa-bajnokságon léphet pályára Marco Rossi legénysége.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!