Orbánozott egyet George Clooney

2020. november 21. 21:48

A színész azt mondta, új karakteréhez a gyűlöletet Bolsonarótól és Orbántól merítette.

2020. november 21. 21:48
null

George Clooney orbánozott egyet interjújában, melyet a GQ magazinnak adott. A színész legújabb filmjében, a Netflixen hamarosan megjelenő filmjében, a Midnight Sky-ban való alakításáról beszélt, melynek ő a rendezője is. Az interjú végén egyszer csak előkerült a düh és a gyűlölet, melyet szerinte elkerülhetetlen volt elsajátítania a szerephez: itt került képbe Orbán Viktor magyar kormányfő és brazil kollégája, Jair Bolsonaro is. A színész úgy fogalmazott, hogy a világ tele van gyűlölettel, „nézd meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon”. Szerinte ha továbbra is ez jellemzi a világot a következő 30 évben, könnyen olyan „sorsra juthatunk”, mint a megrendezett világa.

Clooney és felesége, Amal közismerten liberálisak. Korábban is voltak politikai akcióik: indítottak már többek közt kampányt az amerikai fegyvertartást szigorító tüntetések támogatására is.

A kijelentés a 30. perc után hallgatható meg:


Összesen 337 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jessy
2020. november 23. 18:00
A férjem anyai ágon Schwarz úgy mint Soros aliasz Schwarz Gyuri. Mától a Schwarz család kitagadja a Soros aliasz Schwarz Gyurit és a mocskos szodomista kölykét és a pokol fenekére kívánja.
Jessy
2020. november 23. 17:55
Ha Orbán Viktor miniszterelnök gyűlölködő akkor a Cloony példaképe és barátja Soros/Schwart Gyuri bácsi vajon milyen? Szerető nagypapa???( unokák nélkül) Cloony attól a perctől hogy elvett egy bejruti nőt feleségül komplexusos lett és ezért megvásárolta a barátai hűségét egy-egy millió dolárral és szeretetéhségében és a liberális elitek kegyeiért beférkőzött a gazember Soros aliasz Schwarz kegyeibe. Előttem leszerepelt és mostantól nem létezik a számomra egy ilyen nyomorult seggnyaló ripacs.
Vakfolt
2020. november 23. 16:08
"a világ tele van gyűlölettel, nézd meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon" Tényleg tele van az ilyen libernyák idióták gyűlölete határtalan.
lelánczi
2020. november 23. 14:12
Szegény nyomorult, nem tudhat róla, hogy Orbán Viktor a Szűz Mária oltalmában álló népesség rajongásig szeretett bölcs vezére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!