Mihály Tamás, az Omega basszusgitárosa is elhunyt

2020. november 21. 16:40

Három nap alatt két tagot is elvesztett az Omega együttes.

2020. november 21. 16:40
null

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Mihály Tamás, az Omega együttes Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas basszusgitárosa elhunyt” – írja az Omega Facebook-oldalán. Mihály Tamás, aki az együttes basszusgitárosa volt meghatározó alakja volt a magyar rockzenének. Az Omega mellett Mihálynak szólólemezei és színpadi művei is jelentek meg élete során.

Három nappal ezelőtt a zenekar megtörten közölte, hogy hosszas betegséget követően elhunyt Benkő László, az együttes alapítója. Rövid idő alatt az együttes két oszlopos tagját is elvesztette.

Fotó: Czeglédi Zsolt

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2020. november 23. 04:31
Mostantól együtt örömködnek Somlóval,hogy ők bizony már ötezerhétszázvalahány éves nép gyermekei.
még fokozza
2020. november 22. 14:07
Lassan csak a Kóbor angyal marad.
forsteandretredjemann
2020. november 22. 12:03
Nyugodjék békében!
Zummer Fülöp
2020. november 22. 10:08
Respekt az életművének. Az Omegában a dobos mellett ő volt az, aki igazán tudott zenélni. Azért meg külön tisztelet neki, hogy ellenezte, hogy az Omega a hatalomhoz dörgölőzzön: https://www.youtube.com/watch?v=XZJYWeTHfBo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!