Donáth Panni esete a műhússal

2024. január 28. 09:24

A szomszédban lakó boomertől meg átszűrődött az Omega egyik régi száma.

2024. január 28. 09:24
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

A momentumos műpolitikus műlelkesedéssel állt ki a műhús mellett. Utána bedobott egy mindenmemtes szójalattét, ivott néhány korty alkoholmentes sört, belenézett a tükörbe egy műmosollyal, és megállapította, hogy milyen remek ember is ő. Továbbá okos és olyan »européer«. A szomszédban lakó boomertől meg átszűrődött az Omega egyik régi száma:


Huszadik századi városlakó
A táj, amit látsz, virágot nem terem, 
A táj, amit látsz, a koromtól lett ilyen, 
Háztetők közén az ég, sohasem tiszta kék, 
Mit mondjak még, magamról egy mondatot, 
Huszadik századi városlakó vagyok.

Íme a ház és benne az emberek, 
Úgy élek én, ahogy a többiek, 
Ülök a tv előtt, a jégről veszem a sört, 
Magnót hallgatok, keveset járok gyalog, 
Huszadik századi városlakó vagyok.

A park az a hely, hol valódi fű akad, 
Nézni lehet, de rálépni nem szabad, 
Ha sírnék vagy káromkodom, 
Bár ott ülsz a szomszéd padon, 
Nem hallanád. 
Járnak a villamosok, 
Huszadik századi városlakó vagyok.

Panni elmosolyodott, olyan okosan, ahogy csak ő tud, és megállapította magában: hja kérem, de ez már a 21. század…”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
o1gtolvaj
2024. január 29. 10:13
Zsotkam, draga! Mikor sepregetsz mar vegre otthon? Egesz eletedben nem tudod kitakaritan azt a mocskot, amit a csaladod osszehordott neked!
states-2
2024. január 28. 23:57
Érdekes jelenség a momentumnál, hogy az aktuális leghülyébből pártelnököt csinálnak. Fekete-Győr, Gelencsér után itt van nekik a műhúsevő Donáth, aki nem csak hülye, de legalább régi megbízható bolsevik család sarja.
rubasow
2024. január 28. 23:23
Ungváry Krisztián: Bayer Zsolt nyilas nagyapja tanította be a hüvelyi motozást a kiskőrösi gettóban "Ez a történet Bayer Zsoltról szól, Bayer Zsolt élethazugságairól, de hogy konstruktív legyek, inkább arról, hogy megértsük Bayer Zsoltot” – mondja Ungváry Krisztián történész vasárnap reggel megjelent videójában, ami Bayer Zsolt fideszes publicista anyai nagyapjáról, Gyimes Károlyról szól. Ungváry levéltári dokumentumokkal alátámasztva vezeti le, hogy Bayer nagyapja már a II. világháború előtt aktív tagja és szervezője volt a nyilas pártnak Kiskőrösön, a holokauszt idején gettóorvosként testüregi motozásra tanította be a kiskőrösi gettó személyzetét, a háború után pedig önként jelentkezett az ÁVH-nál, és besúgónak állt" https://telex.hu/belfold/2024/01/28/ungvary-krisztian-bayer-zsolt-nagyapja-gyimes-karoly-nyilas-besugo?fbclid=IwAR2KKe7nWQ4CBMobMkjvvHMlv2aJEZpBQMt_IGZ6T6uX766Eqy9Z84IPhSE
catalina11
2024. január 28. 22:10
Vucli Tóbiáscatalina11 2024. január 28. 20:16 Az Álmok álmodói kiállítás vezetőjével történt. Vád: miért adtak órát a jegy mellé? Valódi ok: kiállítás, melyben a magyarok nem utolsó fasiszták." hogy volt ez pontosan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!