Így énekli a Gyöngyhajú lányt a lengyel köztévében a magyar énekesnő (VIDEÓ)

2023. szeptember 02. 13:21

Az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt Wolf Kati az Omega örökzöldjét adta elő.

2023. szeptember 02. 13:21

A 24.hu vette észre, hogy Wolf Kati, – aki 2011-ben részt vett az Eurovíziós Dalfesztiválon – most újabb versenyen méretette meg magát. Ezúttal Lengyelországban tűnt fel egy olyan dalversenyen, amelyet olyan előadóknak hirdettek, akik korábban szerepeltek az eurovízión is. A magyar énekesnő a lengyel szervezők kérésére 

az Omega Gyöngyhajú lány című szerzeményét énekelte el, amely állítólag ez a lengyelek kedvenc magyar zenéje. 

A 24. hu hozzátette, hogy az Európa Szíve című show-ban a Fehéroroszország, Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia, Moldova, Lengyelország és Szlovákia énekesei csaptak össze. Végül a lengyel Dominik Dudek végzett az élen.

Wolf Kati produkcióját alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Wolf Kati Facebook-oldala

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2023. december 19. 19:23
Ezt hallgassátok meg! https://www.youtube.com/watch?v=0BnWnfuFKig
tikkadt-szocske
2023. szeptember 03. 18:42
Ha a ezt a dalt áthangszerelték volna Wolf Kati hangjára, még talán jó is lehetett volna. De szinte teljesen meghagyták az eredeti kíséretet. Így viszont siralmas lett. Kár.
Bell & Sebastian
2023. szeptember 03. 08:47
Ez egy korai Presser-Adamis koprodukció, ami férfihangra lett kitalálva. Akár még jó is lehetne szimfonikus-rock átiratban, de ahhoz nem elég iskolázott a hangja és hiányzik belőle a lebegő magas hangja ellenpontozása. Kati próbálkozott sok mindennel, klasszikus rockban speciel nem jó. Azt el tudom képzelni, hogy a Queen -be jobban beleillett, ami szintén megpróbált.
heki1984
2023. szeptember 02. 22:17
Nekem emberileg nagyon szimpi a Wolf Kati, szívesen ebédelnék, vacsoráznék vele, van humora, meg energiája, stb., de nagyon modoros lett a dal, sajnos, ténleg. Ez a szám lehet, hogy nem neki való, ennyi. Már az alapkoncepció, hogy egy nőci énekel egy gyöngyhajú lányról, necces, de éneklési stílusában annyira feminin (ami nem baj egyébként, csak itt, ebben az esetben), hogy ledobja a színpadról, sajnos. Mindig vannak olyan énekesek, akiket kicsit lenézek, mert úgy tartom, hogy szar, ahogyan énekelnek, mondjuk nekem Mecky is ilyen volt, meg Michael Jackson is pl., aztán meghalnak, és más próbálja elénekelni a dalaikat, és nem megy, nem műxik, hallom hogy sokkal rosszabb, mint az eredeti. Ezen elgondolkodtam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!