Káromkodás dübörgött végig a borsodi éterben

2020. november 14. 12:13

Félresikerült a borsodi katasztrófavédelem szirénapróbája.

2020. november 14. 12:13
null

Vizsgálatot indított a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, miután hiba csúszott a tiszaújvárosi szirénapróbába, az ezt követő trágár kifejezések pedig több településen is hallhatóvá váltak.

Az eredti terv szerint november 11-én délelőtt külső védelmi tervgyakorlatot hajtottak volna végre Tiszaújvárosban, melynek kapcsán letesztelték volna a Monitoring és Lakossági Riasztó (MoLaRi) Rendszer működőképességét. Hiba csúszott a gyakorlatba ugyanakkor, amikor egy figyelmetlenség miatt egy helyett hatvanöt végponton szólalt meg a riasztó. A hibát egy káromkodás követte az ezen magát felhúzó munkatárs részéről, mely köszönhetően pont ezen hibának a fél megyében hallhatóvá vált, színessé téve a borsodiak szerda délelőttjét.

A mérges technikus kitörésének lényegi tartalmát az alábbi linken lehet meghallgatni: https://www.facebook.com/1698286138/videos/10207824186758114/

Fotó: Füzesi Ferenc

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szerafim
2020. november 14. 15:57
fájdalmasan MI vagyunk! melyik stadiont adták át pornó vetítéssel? egyébként köszönet a keresztény kurzusnak, hogy ez is elhangozhat! kalifátusban már lógna a vezérkar, nálunk népi hős lett a jó atyafi. (ne tévedjünk, nagyon súlyos ami elhangzik! egyszerre több és kevesebb is Isten káromlásnál! talán ezért lehet megbocsátani. én is felröhögtem és feljajdultam. de nagyobb lesz a bűne azoknak akik ma este ezzel fogják a frusztrált tömegeket lelazítani!)
Rasdi
2020. november 14. 15:29
" A hibát egy káromkodás követte az ezen magát felhúzó munkatárs részéről, mely köszönhetően pont ezen hibának a fél megyében hallhatóvá vált, színessé téve a borsodiak szerda délelőttjét." T. Szerkesztőség! Nem "mely köszönhetően", hanem "aminek köszönhetően". Kérem figyeljenek egy kissé jobban. Ami kommentben elfogadható, szerkesztett cikkben zavaró.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. november 14. 13:28
Hadházy Borsodban járt?
Paenumbra
2020. november 14. 13:21
Mama a helyén marad
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!