Gera Zoltán vezeti a válogatottat vasárnap este

2020. november 15. 15:13

A válogatottat Izland ellen irányító pályaedző, Cosimo Inguscio koronavírus tesztje pozitív lett.

2020. november 15. 15:13
null

Gera Zoltán vezeti a válogatottat a vasárnap esti Szerbia-elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen, miután a szövetségi kapitányt, Marco Rossit követően a csapatot Izland ellen irányító pályaedző, Cosimo Inguscio koronavírus tesztje is pozitív lett. A hírt az MLSZ vasárnap délelőtt jelentette be Twitter-oldalán. A pályaedző a teszt eredménye kiderültét követően azonnal távozott Telkiből. A napi általános tesztelés során mindenki más teszteredménye negatív volt. Ennek a váratlan fordulatnak köszönhetően a vasárnap este 20.45-kor kezdődő, a Puskás Arénában lejátszandó mérkőzést az U21-es csapatot vezető Gera Zoltán irányítja majd.

 

 

Mint korábban beszámoltunk róla: több válogatott sem játszhat a következő kettő, döntő fontosságú Nemzetek Ligája mérkőzésen. Gulácsi Péter és Willi Orbán sérülés miatt, Sallai Roland csapatánál, a német Freiburgnál történő tömeges tesztelés miatt, Szalai Attila és Fiola Attila pedig eltiltás miatt nem vehet részt a Szerbia és Törökország elleni mérkőzéseken. Az ő körüket bővítette Szalai Ádám, aki mint kiderült Izland ellen térdsérülést szenvedett, így visszautazott német klubcsapatához, a Mainzhoz.

 

 

Fotó: MTI/ Illyés Tibor

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2020. november 15. 21:25
1-1,ez igazán szép gól volt.
yes_we_can
2020. november 15. 20:52
A tippem:0-3
annamanna
2020. november 15. 19:22
Ha Gera már visszavonult, akkor mennyire van edzésben?
darázs
2020. november 15. 18:04
itt lehet látni hogy mennyit ér a teszt mert a fiúkat és a stábot állandóan tesztelik mindenki negatív oszt másnap kihullik valaki addig amíg mindenki megkapja a Norvégok már le is állították a válogatottjukat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!