Barrosonak 2009-ben nem volt érdekes a magyar jogállamiság

2020. november 18. 21:21

A jobbikos Morvai Krisztina szembesítette ezzel akkor az Európai Bizottság elnökét.

2020. november 18. 21:21
null

„Barroso, az Európai Bizottság elnöke 2009-ben: az Európai Unió Magyarország belügyeibe nem szól bele! De nagyot fordult a világ 10 év alatt...” – írta ki szerda este Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ vezetője a Facebookra. 

A videóban Morvai Krisztina a Jobbik akkori európai parlamenti képviselője szembesíti a Bizottság elnökét azzal, hogy az európai közösség hallgat a magyarországi jogtalanságok kapcsán. Barroso megkérte a képviselőt: „Olyan kérdéseket, amelyeket a nemzeti parlamentekben jobban meg tudnak vitatni, nekem legyenek kedvesek ne intézzenek.”

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 19. 12:03
Gyurcsány és Bajnai pont ugyanazokat a dolgokat tették a jogállammal 2010 előtt, amelyeket a mostani kormány csinál, mégsem tiltakozott Brüsszel: - új alkotmányt fogadtak el népszavazás nélkül - minden független posztra párttagokat és családtagokat neveztek ki az ügyészégtől a médatanácson át az országos bírói hivatalig - elvették az oktatási intézmények és a tudományos szervezetek autonómiáját - bírói gyakorlat nélküli pártemberekkel töltötték fel az Alkotmánybíróságot - egyetlen monopol sajtóbirodalomba összpontosították a legnagyobb tv-ket, rádiókat, újságokat - az ellenzék és a kritikusok elleni fegyverként használták az Állami Számvevőszéket, NAV-ot, ügyészséget - felvásárolták és megszüntették vagy saját képmásukra szabtak ellenzéki sajtóorgánumokat (népszabadság, magyar nemzet, magyar hírlap, origo, figyelő, index, atv stb.) - szakmányban lopták az EU-s forrásokat és gázszerelőket, haverokat, családtagokat tőkésítettek fel belőle - folyamatos gyűlöletkampányokat folytattak közpénzből különféle kisebbségek ellen (migránsok, nők, melegek, civilek, hajléktalanok, tanárok stb.) - titkos, külföldi hitelre alapozott szerződéseket kötöttek sötét hátterű cégekkel, országokkal (Paks2, MET, Belgrád-Bp vasút stb.) - tömegesen húztak hasznot a letelepedési kötényekből - nemzetközi körözés alatt álló személyeknek adtak menedékjogot (Pharaon, Gruevszki stb.) - kiherélték a szakszervezeteket - csókosoknak osztották szét az állami földeket, trafikokat, kaszinókat, egyetemeket - lefeküdtek a külföldi multiknak, hogy az országból összeszerelőüzemet csináljanak - demokratikus, nyugati partnerek helyett keleti autokráciákkal (Oroszország, Kína, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Belarusz stb) paroláztak - nyíltan antiszemita, nyilas szerzőket pakoltak bele a Nemzeti Tantervbe - munkájukat végző ellenzéki képvbiselőket dobtak ki a közmédiából - népszavazási kezdeményezést akadályoztak meg kigyúrt verőemberek segítségével stb.
olajfa1
2020. november 19. 11:48
Ez a "Jogállamiság" pont olyan mint a "Varsói szerződés" csapatainak az "INTERNACIONALISTA KÖTELESSÉG" volt...
kizökkentidő
2020. november 19. 05:39
Érdekes a Fideszes EP képviselők nem nagyon állnak ki az ország érdekében, inkább meghúzzák magukat csenden a széksorok között. Morvai Krisztina büszkén közzétette ottani ténykedését, lám most is a munkájára hivatkoznak. A Fidesz ep képviselői mit tudnak felmutatni?
Frankie Bunn
2020. november 18. 22:59
A képen azt mutatja az öreg, hogy kettővel vertük a törököket :DDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!