Orbán migránscsapata azt üzente Barcelonában, hogy a magyarok nem tudnak focizni

2020. október 23. 08:16

Az akarnok zsarnoknak nem engedelmeskedett a teremtett világ, nem folytak visszafelé a folyók, a drága szereléstől nem tanultak meg futballozni a gyerekek.

2020. október 23. 08:16
Amerikai Népszava Opinion

„Barcelonában kapott egy ötöst a Fradi, ami előfordulhat bárkivel, még ha nem is ettől a mostani gyenge Barcelonától, amit most kezdenek a nulláról felépíteni. Ami ebben különös, hogy a Ferencváros mezében és a Fradi neve alatt egy nem magyar csapat játszott. A Fradiban három magyar volt a pályán, abból az egyik kapus, amiről a magyar ember tudja, hogy nem focista. Még a cserék is külföldiek voltak.”

Nem arról volt szó, hogy állami pénzen összevásárolt negyedvonalbeli külföldi játékosokkal jut a BL-be a legnemzetibb magyar csapat, hanem a magyar tehetségek ejtik majd ámulatba a magyar futballművészettel a világot.

Az akarnok zsarnoknak nem engedelmeskedett a teremtett világ, nem folytak visszafelé a folyók, a drága szereléstől nem tanultak meg futballozni a gyerekek, akikből első perctől kiölik a szabad játék és a futball örömét. Fideszes bajnokság nem érdekes, nem izgalmas, egy álbajnokságban nincs éles verseny.

A totális csődtől az menti meg ezt az egész romhalmazt, hogy a kórházaktól és az iskoláktól ellopott közpénz milliárdokból mestersélges csapatokat tartanak fenn komoly csapatoknál szerephez nem jutó, de a lepusztított magyar mezőnynél jobb külföldi játékosok megvásárlásával. A Ferencváros BL-szereplése nem azt mutatja, milyen tehetségesek a magyar játékosok, milyen erős a magyar futball, de még azt sem, hogy milyen piaci szereplők vannak jelen és mennyire jók az üzletemberek, a menedzserek, hanem azt, hogy a forradalom nélkül kilopható állami pénzből milyen színvonalú játékosokat és csapatot tud Orbán holdudvara összevásárolni. Ilyet, ami bejut a BL-be, de a lenullázott Barcelona edzőmeccs hangulatú meccsen sétálva ötöt gurít nekik.”

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orange79
2020. október 24. 07:25
Aljas, ostoba írás aminek az az egyetlen célja, hogy orbánozzon egyet és gyalázza a magyarokat. A kurva anyátokat! Amerikát épp most verik szét a civilizáltan élni és dolgozni nem tudó niggerek és komcsi/anarchista cimboráik. Ez nem Orbán migránscsapata, ezek munkaválló sportolók. Erópában manapság teljesen megszokott, hogy a klubcsapatokban légiósok szerepelnek nagy számban, a nyugati országok nemzeti csapatainál egyébként alig találni őshonos játékost. A francia válogatottban jóformán nincs fehér ember. Ez a Ferencváros kiverte a svéd, a norvég, a skót és a horvát bajnokot is, hogy BL csoportkört jatszhasson, ezek szerint ők sem tudnak focizni? Az 5:1 csalóka mert kis szerencsével lehetett volna 1:2, 1:3, 2:3 is ami a Barcelona otthonában több mint vállalható. Ha már itt tartunk, a magyar válogatott is elért néhány jobb eredményt mostanában.
néhai Ch.Pilot
2020. október 24. 01:13
Kisstílű szarember kisstílű szar cikke egy kisstílű szar újságban.
annamanna
2020. október 23. 23:25
"Orbán egy migráncs csapattal akar büszkélkedni, ezek elvették a magyarok munkáját Orbán propagandája szerint." Ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit csinálok! ""A jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a "polgári Magyarország" hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt. Ők még ma is azt gondolják, hogy az 1998 és 2002 közötti Magyarország valóban polgári Magyarország volt. Ez óriási tévedés" - nyilatkozta lapunknak G. Fodor Gábor, a Századvég stratégiai igazgatója." "hagymáznak titulálta a polgári Magyarországról szőtt Orbán-szlogent." "a jobboldali értelmiségiek közül sokan tévedésben vannak, mert a polgári Magyarország csak egy hívószó volt, egy politikai termék" "egyúttal azt is mondja, nem érvényes semmi, ami értékválasztást jelent. Akkor viszont felvethető a kérdés, azok a hívószavak, amelyekkel a szabadságharcos-unortodox Orbán Viktor "operált" Brüsszellel, Washingtonnal szemben, vagyis a nemzet, a szuverenitás, mennyire érvényesek, mennyire lehet ezeket komolyan venni." "a Nemzeti Marketing Rendszere szerint valójában termék." "szánalommal beszél azokról, akik akkor is, most is hisznek abban, hogy a politika alapvetően mégiscsak értékeken és célokon alapul." https://magyarnarancs.hu/villamnarancs/g-fodor-gabor-atombombaja-a-fidesz-oszodi-beszede-vad-visszhangok-jobbrol-az-interjunkra-93859
civis72
2020. október 23. 17:58
Orbán migránscsapata? ez a faszkalap bartus megint alulmúlta magát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!