Román turisták: A magyarok egy pocsolyából üdülőparadicsomot hoztak létre

2020. szeptember 15. 11:07

Balaton kontra Fekete-tenger, a románok szerint a magyar tónál sokkal jobb volt nyaralni.

2020. szeptember 15. 11:07
null

Két román fiatal elhatározta, hogy az idei pihenőnapjainak felét otthon, a román tengerparton, míg a fennmaradó részt a Balatonnál fogják eltölteni. Mindezt azért, hogy párhuzamba tudják állítani ezen két népszerű turisztikai célpontot. Az összehasonlítás nem várt fordulatokkal lepte meg a két fiatalt – erről a román Adevarul.ro számolt be, amit a Filantropikum.com közöl.

A páros egy hetet töltött a Magyarországon a Balatonnál, majd utána szintén egy hetet pihentek a román tengerparton. A nyaralás befejeztével a két fiatal meglepő következtetéseket vont le a két üdülő paradicsommal kapcsolatban. Elmondásuk szerint a két helyszínt még csak összehasonlítani sem érdemes, mivel a Balatonon töltött hét nap maga volt a mennyország, itt finom ételekkel, kulturált személyzettel, minőségi szolgáltatásokkal találkoztak, viszont a román tengerpartról keserű szájízzel távoztak, ott koszt, szemetet, kétes figurákat láttak, romlott ételeket kaptak.

„A Balaton igazán egy kis tavacskának tűnik a mi tengerünk mellett. És ennek ellenére mégis milyen élet van ott… Otthon egy ehhez hasonló tónál valószínűleg csak az indák és gyomnövények sokasodnának, azaz hagynánk kárba veszni, de a magyarok egy igazi ékszerdobozt varázsoltak belőle. Abba bele se merek gondolni, hogy milyen dolgokat lennének képesek kihozni egy olyan tengerparti részből, amint amilyen nekünk van.” – jelentették ki.

(Filantropikum)

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. szeptember 16. 08:35
"A Balaton igazán egy kis tavacskának tűnik a mi tengerünk mellett. És ennek ellenére mégis milyen élet van ott.. Otthon egy ehhez hasonló tónál valószínűleg csak az indák és gyomnövények sokasodnának, azaz hagynánk kárba veszni, de a magyarok egy igazi ékszerdobozt varázsoltak belőle." Ti meg megkaptátok az ékszerdobozunkat Erdélyt, és hagyjátok kárba veszni, hogy a szar regátotokat fényezzétek. Egy nap nagyon rábasztok, meglásd.
szürkeSzarvas
2020. szeptember 16. 07:18
Esetleg készúlnek visszajönni,majd a "neokohnok" és Kamala Harris támogatásával? :)
Zsusztina
2020. szeptember 15. 19:55
Megnéztem az eredeti cikket is, de sem azt nem írják, hogy a Balatonnál hol voltak, sem azt, hogy a Fekete-tenger mely részén. Azért fontos volna tudni. Na persze a Balaton tényleg nagyon klassz, ha nem is tökéletes minden. De sajnos nem tenger.
nempolitizálok
2020. szeptember 15. 17:05
Bő=Bp.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!