Az ellenzék hagyja abba a hergelést!

2020. május 05. 14:36

Reagálás Szabó Tímea (Párbeszéd) és képviselőtársainak nyilatkozatára.

2020. május 05. 14:36
Fidesz-frakció

„Tisztelet és megbecsülés illeti a nőket, ez vitán felül áll, az egész európai kultúra a nők egyenjogúságára épül. Felháborító ugyanakkor, ahogy az ellenzéki képviselők félremagyarázzák a házelnök szavait, miközben nem szavazták meg a nők és gyermekek bántalmazását súlyosabban büntető Btk.-módosítást, el akarták tussolni a Gothár-féle színházi szexuális zaklatást és csak nevettek Burány Sándor cinikus megjegyzésén, amiben „együttműködési kényszerként ”állította be a szexuális zaklatást. Akkor még egyszer: Kövér László azokról az ellenzéki képviselőkről beszélt, akik eltorzult arccal gyűlölködnek, botrányt botrányra halmoznak a parlamentben. Felszólítjuk őket, hogy hagyják abba a hergelést!

Fidesz-frakció”

(MTI-OS)

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2020. május 06. 09:31
"Freedom House: Magyarország már nem demokrácia, hanem hibrid rezsim. Magyarország 2019-ben átcsúszott a félig szilárd demokráciák sorából a hibrid rezsimek közé, állapítja meg a Freedom House friss, Nations in Transit című jelentése. Vagyis rövid időn belül két kategóriát zuhantunk, ami példátlan a 25 éve rendszeresen kiadott jelentés történetében. Mostanra sokkal közelebb vagyunk a balkáni országok átlagához (3,73), mint Közép-Európáéhoz (5,22). A 28 oldalas szövegben felvetik azt a kérdést is, hogy az ellenzéki pártoknak vajon meddig indokolt részt venniük a parlamenti munkában." https://freedomhouse.org/report/nations-transit/2020/dropping-democratic-facade https://444.hu/2020/05/06/freedom-house-magyarorszag-mar-nem-demokracia-hanem-hibrid-rezsim
toef36
2020. május 05. 22:15
Dehát ez az "ELLENZÉK" A HERGELÉSBŐL ÉLTETI magát...
balbako_
2020. május 05. 19:49
Látszik a mesterterv, hogy arcátlan embereik révén ki akarjnak provokálni valami erősebb reakciót a kormánypárt részéről. Orbán szándékosan olyan higgadt válaszadókat választ a parlamenti provokátorokra akiktől ezt nem kapják meg így nem rohanhatnak az EU-ba a gonosz kormány elleni feljelentést lobogtatva. Legutóbb Kásler professzor idomította a nősténycsimpánzt a szardobálás felesleges voltára.
tevevanegypupu
2020. május 05. 19:01
A pávák rikoltoznak úgy mint Szabó, Bangóné, Kunhalmi, Vadai és Szél a parlamentben..egyébként miért is kellene külön és jobban tisztelni a nőket,akik egyenjoguak a férfiakkal? Miféle tiszteletet követel magának az ellenzéki női kvóta,mikor gyűlölettől torz arccal és hanggal ordít az ország házában? Szabó Tímea akar tiszteletet mikor az ország miniszterelnökének az arcába sípol? Vagy amikor ott fetrengenek hasrafekve a tv székházában kurva jó képet eljátszva? Mire fel? Milyen jogon? Ezek a nők nem látják magukat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!