Új dalban buzdít otthonmaradásra Leslie Mandoki

2020. április 01. 20:14

Thank You! című dalában mond köszönetet a hősöknek a magyar származású zenész.

2020. április 01. 20:14

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ügyek
2020. április 02. 18:35
Jazz-rock és nem rock
Ügyek
2020. április 02. 15:37
Ez Te bajod.
Ügyek
2020. április 02. 13:26
Nem vagyunk egy véleményen, csúcs koncerteket ad most is pl. Hamburg, München, Dortmund, Berlin. Persze a megítélése szubjektív, a Jazz-rocknak továbbra sincs nagy kellettje hazánkban. Egyébként Ön úgy mond véleményt valakiről, hogy nem is ismeri az embert, az életét, a pályafutását és a jelenlegi új dupla lemezét se. Living In The Gap és Hungarian Pictures Bartók feldolgozást meghallgatta, akkor esetleg újra értékeli a véleményét. Szakcsi Lakatos Béla, talán ez a név mond Önnek valamit, aki szintén közreműködője a Hungarian Pictures Bartók feldolgozásnak azt mondta róla, hogy - Ez a lemez annyira tükrözi Bartók Bélát és magyar folklórt, a magyar népzenét. Ez a lemezed, ha kijön, akkor megismerteted a világgal, akik még nem ismerik a magyar népzenét. Magának meg ajánlom, a mandoki-soulmates.com oldalt a zenei elmélyüléshez.
holder
2020. április 01. 22:38
Ez legalább olyan nagy "siker" lesz, mint a kormanymegrendelésre született Nemzeti Összetartozás dala, ami 7 éve vezeti a rádiók játszási listáját ! ...Kezeink összeérnek Talpaink egymásra lépnek Szemünkben a boldogság fénye ég Álmodtam egy barackfáról... https://m.youtube.com/watch?v=37JUDApcVVg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!