Jobbik: A korlátlan hatalommal korlátlan felelősség jár

2020. április 15. 14:00

Szilágyi György arról beszélt: köztudomású, hogy az egészségügyi dolgozók védőfelszerelése hiányos, ugyanakkor a lakosságnak nem jut elég megvásárolható maszk.

2020. április 15. 14:00

Szilágyi György, a Jobbik alelnöke szerdai online sajtótájékoztatóján a felhatalmazási törvényre utalva arról beszélt: minden felelősség Orbán Viktoré és kormányáé azért, ami az országban történik.

A kormány felelősségének nevezte, hogy „egy leromlott immunrendszerű egészségüggyel vesszük fel a harcot a járvánnyal szemben”, akárcsak azt, mennyire tudják hatékonyan segíteni a magyar embereket, garantálva megélhetésüket a járvány alatt és után. Az ellenzéki politikus azt hangsúlyozta: a miniszterelnöknek tisztában kellene lennie a magyar egészségügy és kórházak siralmas állapotával, a felszerelések elavult voltával, az ágazatban uralkodó munkaerőhiánnyal, akárcsak azzal, hogy megfelelő ellátás híján évente 30 ezren halnak meg Magyarországon.

Hozzátette: sokkal nagyobb szükség volna ezen emberek megmentésére, mint hasonló méretű stadionokra. Szilágyi György arról beszélt: köztudomású, hogy az egészségügyi dolgozók védőfelszerelése hiányos, ugyanakkor a lakosságnak nem jut elég megvásárolható maszk.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
certus
2020. április 15. 21:18
Jó lenne ha igazat mondana. Legközelebb legalább.
citizen12
2020. április 15. 21:15
"A korlátlan hatalommal korlátlan felelősség jár" Nem nehéz rájönni, hogy ennek a valódi jelentése: "Csinálja meg az egész melót a kormány, mi meg vállaljuk a kritizálás feladatát."
Nehidd El
2020. április 15. 17:52
Szar DK-s komcsi demagóg gyökerek. A ti fejeteken nedves burokként pózoló Gyurcsány rohasztotta le az egészségügyet, azóta egy évben 600-700 milliárddal többet költünk egészségügyre _évente_, és azóta 6000-rel több orvos dolgozik az országban. Ha a segítségetekkel újra hatalomra kerülhetne, ugyanazt a brutális megszorítást hoznátok a nyakunkba ismét.
Antigoné
2020. április 15. 14:30
A mi falunkban (Abaúj, tehát finoman szólva sem központi térség) már hetekkel ezelőtt MINDEN lakos kapott szájmaszkot az önkormányzattól (itteni civilek és közmunkások "gyártották). Önszerveződés is van a világon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!