Nadine Morano: Az unió külső határainak védelme közös érdek

2020. február 27. 21:55

A francia Republikánus Párt EP-képviselője szerint példaértékű, amit Magyarország tett az európai határok védelméért.

2020. február 27. 21:55

Nadine Morano képviselő, a Hír TV csütörtök esti műsorában kérdésre válaszolva hangsúlyozta: már 2015-ben is üdvözölte Orbán Viktor miniszterelnök bátorságát. Felidézte, hogy a magyar kormányfő már öt évvel ezelőtt a madridi EPP kongresszuson felhívta arra a figyelmet, hogy szembe kell nézni azzal a sürgősségi helyzettel, amely a magyar határon is kialakult a migrációs nyomás miatt. Véleménye szerint fontos volt előtérbe helyezni, hogy nemcsak a magyar határokat, hanem a schengeni külső határokat is meg kell védeni – írja a Hír TV.

Nadine Morano leszögezte,

Európa nem átjáróház, az unió külső határainak védelme közös érdek.

Ebből a szempontból Orbán Viktor hozzáállása nagyon fontos és példaértékű volt, hiszen azt választotta, hogy megvédi Magyarországot, és ezzel egyben megvédi Európát is. Ezért is ért egyet ezzel a politikával. Ugyanakkor a francia néppárti képviselő hozzátette, hogy fontos azokat segíteni, akik menedéket szeretnének törvényes módon kérni – írja a portál.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. február 28. 14:17
Értelmes nő!
Box Hill
2020. február 28. 12:19
Ez nem magától értetődő?
olajfa1
2020. február 28. 10:56
Az Európai Unió ha nem képes önmagát megvédeni, akkor a NATO feladatait sem képes ellátni! Márpediglen ha ismeretlen személyek engedély és felügyelet, és korlátozás nélkül be-ki, szét- össze-vissza járkálhatnak az EU-ban akkor az EU gyakorlatilag nem tud megfelelni a saját elvárásának sem!
Secnir
2020. február 28. 09:42
mást nem találtak? francia importból jó az ötször elvált is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!