Egymásnak esett Sanders és Bloomberg

2020. február 20. 10:11

Sanders szerint a „gazdagok szocializmusa” épül Amerikában.

2020. február 20. 10:11

Lezajlott az újabb demokrata elnökjelöltségi vita az Egyesült Államokban, ahol többek között Bernie Sanders, a baloldali nézeteiről ismert demokrata szenátor és Michael Bloomberg, a versengésbe most bekapcsolódó multimilliárdos, New York volt polgármestere is kemény vitát folytattak egymással.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabor7th
2020. február 20. 17:16
Szóval aki legjobban le akar számolni a gazdagokkal van három háza és milliomos... ez Bernie Sanders.
ElBundi
2020. február 20. 14:17
Ezt a vitát a Harlemben kellene lefolytatni, nyílt utcán!
áfonya
2020. február 20. 12:14
Kretén NAT ellenes tiltakozóknak. Göncz Árpád náci? Liberálisok, figyelem! Wass Albertet maga Göncz Árpád tüntette ki! Egy fontos információra hívta fel a figyelmet Vajda Miklós betelefonáló, a Karc FM rádió, Paláver c. műsorában. Mégpedig arról értekezett a hallgató, hogy Wass Albertet anno maga Göncz Árpád tüntette ki! Na most ilyenkor mi van, libsik? Hm? Göncz Árpád náci? A Wikipédia így ír az eseményről: 1993. augusztus 20-án Wass Albertnek Antall József miniszterelnök előterjesztése alapján Göncz Árpád köztársasági elnök odaítélte a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje kitüntetést, amit a következő évben a floridai magyar konzul és Csoóri Sándor adott át neki otthonában. Ilyenkor most mi van, libsik? Meghasonulás? Esetleg egy kis kognitív disszonancia? Hm?
kozmosz
2020. február 20. 11:39
Ez egyre nevetségesebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!