Az ellenzéki képviselőnők kiállnak Bangóné mellett

2019. február 01. 09:30

Orbán Viktor gyűlöletpolitikája miatt az ellenzéki képviselők életveszélyes fenyegetéseket kapnak.

2019. február 01. 09:30
MSZP

„Az ellenzéki képviselőnők kiállnak Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő mellett

A Fidesz és vadhajtásai által folytatott gyűlöletkampány az ellenzéki képviselőkkel szemben újabb szintre lépett. Az eddigi gyűlölködő riportok, cikkek, kommentek és levelek után Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője, egy fehér porral teli borítékot és egy névtelen fenyegető levelet kapott.

2019-ben odajutottunk, hogy Orbán Viktor gyűlöletpolitikája miatt az ellenzéki képviselők életveszélyes fenyegetéseket kapnak.

Az ilyen esetek után közösen kell kiállnunk az erőszakkal szemben. Közösen ítéljük el az erőszak minden formáját és szolidaritást vállalunk mindenkivel, akit a kormányzati gyűlöletpolitika hatására fenyegetés ér!

Bősz Anett - országgyűlési képviselő, Demeter Márta - országgyűlési képviselő, Gurmai Zita - országgyűlési képviselő, Hohn Krisztina - országgyűlési képviselő, Kunhalmi Ágnes - országgyűlési képviselő, Potocskáné Kőrösi Anita - országgyűlési képviselő, Schmuck Erzsébet - országgyűlési képviselő, Szabó Tímea - országgyűlési képviselő, Szél Bernadett - országgyűlési képviselő, Vadai Ágnes - országgyűlési képviselő, Varga-Damm Andrea - országgyűlési képviselő”

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. február 03. 12:18
Bingóné? Bangó! Ja nem, fordítva: Bangóné? Bingó!
Peter8811
2019. február 02. 22:51
https://www.youtube.com/watch?v=rq6z1hShFcE Srtájk az Audinál, csak le kell kapcsolni a biztosítékot.
Box Hill
2019. február 02. 20:27
A gyűlület kommunisták alapította politikai kategoria: A kínai kommunista kannibalizmusról írt például egy egész oldalon a The Age című Melbourne-i napilap Devoured by Hatred (Felfalva a gyűlölet által) címmel 1996. március 23-án. Az osztályellenség százait fogyasztották el és a káderek ezrei vettek részt a különböző flekkensütéseken. A talán még szinvonalasabb, bár országos napilap, a The Australian 1996. október 12-i számában egész oldalon szemlézte Jasper Becker könyvét, melynek címe: Hungry Ghosts: China’s Secret Famine (Éhes szellemek: Kína titkolt éhinsége). A cikk címe: Great Leap to ruin (Nagy ugrás a nyomorba) Innen idézek: Egy korábbi kommunista párti funkcionárius véleménye szerint az áldozatok száma 80 millió volt. Hangsúlyozom az egész oldalakat a téma komolyságára való tekintettel, ugyanis e két ausztrál újság oldalmérete duplája a magyar napilapokénak.
írmag
2019. február 02. 09:22
Az elfúlva könnyező hangverseny folytatódik, ki lesz a győztes? Gyurcsány, Vadai Bagó, Szél, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!