Lövöldöztek a YouTube székházában

2018. április 04. 07:39

Kedd este fegyveres támadás történt San Brunoban, a YouTube székházában. Eddig négy sebesültet szállítottak kórházba és egy halálos áldozatot jelentettek – írja a Guardian rendőrségi információkra hivatkozva.

2018. április 04. 07:39

Három ember megsérült, a vélt tettes pedig elhunyt egy április 3-i, keddi lövöldözésben Amerikában. A YouTube székházában, Kaliforniában történt események elkövetője egy nő volt – számolt be róla a Guardian

A rendőrség információi szerint négy embert szállítottak kórházba, akik közül kritikus állapotban van egy 36 éves férfi és egy 32 éves nő is. Az elkövető vélhetőleg öngyilkos lett a támadás után – tették hozzá. Kiemelik: az USA-ban igen ritka, hogy egy nő intézzen fegyveres támadást, a statisztikák szerint előfordulása mintegy 3,8 százalék (a 2000 és 2013 közötti időszakban). 

Az kedden történtek híre gyorsan elterjedt, ugyanis a cég dolgozói már a mentők és a rendőrség érkezésével egy időben posztoltak az eseményekről. „Lövéseket hallottam és láttam elrohanni az embereket. Most elbarikádoztuk magunkat a kollégákkal” – közölte Twitteren Vadim Lavrusik, a YouTube egyik munkatársa. 

Az eseményekre ezúttal Donald Trump is azonnal reagált, szintén a Twitteren, biztosítva mindenkit, hogy imáiban és gondolataiban megemlékezik a San Brunoban történtekről.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2018. április 04. 10:39
"Kiemelik: az USA-ban igen ritka, hogy egy nő intézzen fegyveres támadást, a statisztikák szerint előfordulása mintegy 3,8 százalék (a 2000 és 2013 közötti időszakban)." Ez is az elnyomó ciszheteró férfiak miatt van. Nem hagyják kibontakozni a női tehetséget.
aleb19
2018. április 04. 10:32
egy elegedetlen user eroszakosan kezebe vette az alkotmanyos jogai vedelmet
OberEnnsinnen
2018. április 04. 08:23
Azt ne felejtsük: másfél hónapja maga G. Soros jelentette be, hogy a Youtubot alkalmassá kell tenni arra, hogy az emberek hiteles tájékoztatáshoz való jogát biztosítani tudja. És hogy ezt kik ellenőrizzék? Természetesen Soros civiljei, ez ennyire egyszerű.
di maggio
2018. április 04. 07:48
Valaki biztosan feltölti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!