Bevándorlókra nyitott tüzet egy ámokfutó Olaszországban

2018. február 03. 15:02

Afrikai migránsokra adott le lövéseket szombaton egy autós egy olasz kisvárosban.

2018. február 03. 15:02

A The Guardian értesülései szerint egy olasz kisvárosban, Maceratában autóból nyitottak tüzet bevándorlókra. A lövések öt férfit és egy nőt sebeztek meg. A merénylő a rendőrségi feltételezések szerint rasszista indítékból követhette el tettét. Az eddigi információk alapján egy helyi fehér férfi lehet a tettes.

Egyelőre még nem tudni, milyen súlyosak a sérülések.

A támadás előtt pár nappal a város közelében egy tizennyolc éves olasz lány feldarabolt holttestét fedezték fel. E bűncselekménnyel egy 29 éves nigériai férfit gyanúsítottak és tartoztattak le.

A hatóságok a két erőszakos cselekmény között összefüggést valószínűsítenek.

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2018. február 05. 05:58
ide vezet, ha az embereket elárulja a politika és úgy érzik, nekik kell kézbe venniük a dolgokat. ez ugyanúgy velejárója a migrációnak, mint az, hogy a migrik között akadnak, akik erőszakolnak és bűnöznek. hát a digók között meg van, aki lövöldöz. ha tetszik, ha nem - az ember territoriális állat. nem örül az inváziónak, legyen bármilyen a színe.
Hóvirágcsempész
2018. február 04. 13:41
Grat a faszinak , de sírok , hogy mennyire amatőr . Sokkal többet hazavághatott volna , ha gondolkozik , és precíz stratégiát tervez .
tango47
2018. február 04. 11:31
Ismét aktuális : "A polgárháború előérzete" http://raebredes.blogspot.hu/2010/06/salvador-dali-polgarhaboru-eloerzete.html
makapaka2
2018. február 04. 09:16
Mindezért a sok erőszakért a bevándorlás pártiak a felelősök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!