Három nagyon hasznos alkalmazás kisgyerekeknek

2017. április 10. 18:37

A gyerekek jobban használják a különböző elektromos ketyeréket, mint mi magunk. Hogy ne csak az idő eltöltésére szolgáljanak, három igazán jó fejlesztő játékot mutat be az eduline.hu, amit biztosan szeretni fognak.

2017. április 10. 18:37

Íme a három játék:

1. Letter School

Amellett, hogy fejleszti a gyerekek kézügyességét, az abc megtanulását is elősegíti. Az aranyos játák szuper zenéjével, szép grafikávával és könnyű kezelhetőségével még a felnőtteket is megfogja.

2. Scratch Junior

Ez a játék a programozás alapjait mutatja meg a gyerekeknek. Színes figurák mozgását, hangját és viselkedését alkothatják meg saját kedvükre. Persze nem biztos, hogy aki ezzel játszik, abból biztosan programozó lesz, de az első lépés legalább már megtörtént.

3. King of Maty Junior

Ebben az alkalmazásban az a szuper, hogy a logikát és a matematikai késséget egyszerre fejleszti alapvető műveletek megtanításával és gyakoroltatásával. És mindeközben szép grafikával és látványelemekkel operál.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!