Itt egy cikk, amiben 73-szor szerepel az értelmiség szó

2017. március 26. 13:12

Radnóti András, a Momentum külkapcsolati koordinátora cikket írt az ÉS-be az új politikusok és új értelmiségiek felelősségéről. Hetvenháromszor szerepel benne az értelmiség szó.

2017. március 26. 13:12

Így kezdi a momentumos Radnóti András nagyívű írását:

Az értelmiségi rendszerváltás, az értelmiségi politika kudarca a gyökere Orbán Viktor markánsan értelmiségellenes populizmusának. A jelenlegi kurzus által félreállított értelmiség két részre szakadt: sértettek vannak, és szkeptikusok. Egyik csoport sem szolgálhat sok jóval a jövő politikájának. De vannak utódaik: új politikusok és új értelmiségiek. Az ő felelősségük, hogy a szerepeket tisztázva új alapokra helyezzék kapcsolatukat. Az értelmiség és a politika szimbiotikus különállásával lehet Magyarországot újjáépíteni.

Ez a bevezető volt, ebben csak hatszor szerepelt az értelmiség szó, ha azonban elolvassa a teljes cikket, még 67 alkalommal találkozik vele. Jó szórakozást, mégiscsak vasárnap van.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. március 27. 19:02
Mi az értelem? Fideszes: Hát az pontosan nem tudom, de az biztos, hagy narancsszínű. (A többi párthívő meg ossza be magának, kinek szegfű, kinek kettős kereszt stb.)
Zokni
2017. március 27. 17:40
Ezt így most, kedves Mandi, hova a pitlibe tegyem? Miért nem sikerülnek olykor, kedves Mandi, a címadásaik, és szövegszerkesztéseik, kedves Mandi? Oszt, ki, mely kollégája szokta emiatt bírálattal illetni Önöket, kedves Mandi? Pláne, egy olyan esetben , amikor alighanem szándékos "elírás" történt, kedves Mandi? És kedves Mandi, a tartalomról ez az idézet elegendő lenne? És valahogy, valamiképpen egy, a Fidesz kormánnyal szemben sikeres aláírási akció végrehajtásáról ismert, új párt tagjának írását pécézte ki, kedves Mandi. Hogy áll akkor a tisztességesség , kollegialitás és tárgyilagosság terén, kedves Mandi? Ui.: Egyáltalán, csak kérdem, van-e joga onnan szemlézni, egy ilyen minősítéssel, kedves Mandi?
Agnieszka
2017. március 27. 11:37
Szegény legény.
Jolly Roger
2017. március 27. 11:32
jó lesz ez! méltón agyatlan folytatása a nagyot durranó, lélektelen kezdésnek! csakígytovább sutyerákok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!