Különleges napok a „láthatatlan munkások" számára

2017. március 24. 14:38

Különleges Szépség-, Stílus és Egészségestekkel készül a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) április elején, a Láthatatlan Munka Világnapja alkalmából, amellyel az otthon dolgozó „láthatatlan munkás” hölgyeket szeretné szórakoztatni.

2017. március 24. 14:38

A „láthatatlan munkások” azok, akiknek a munkája rendkívül fontos és elengedhetetlen, ám a legtöbbször észrevétlen, vagyis csak akkor feltűnő, ha nincs elvégezve. Minden olyan feladatot ide sorolhatunk, amelyért nem jár fizetés. Ilyen a tipikus házimunkán kívül például a beteg családtag ápolása is. A FICSAK alapítója, Király Nóra szerint fontos, hogy a „láthatatlan munka” világnapján elismerjük a csendben végzett erőfeszítéseket is, például azzal, hogy adunk magunknak egy kis kimenőt.

Ezen esemény keretében április 3-án és 4-én szépségápolással és egészséggel foglalkozó szakemberek várják az érdeklődőket három helyszínen, a B32 Galéria és Kultúrtér falain belül, 16. kerületi Erzsébetligeti Színházban és Csepeli Királyerdei Művelődési Házban. A divatbemutatók mellett személyre szabott tanácsadás, értékes előadások és sok más meglepetés is várja a hölgyeket. A különböző helyszíneken láthatják többek között Kozma Orsit és Tunyogi Bernadett énekesnőt is.

Bővebb információ itt olvasható.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!