Dopeman elkezdte a kampányt: „miénk a nyolc, nem Máté!”

2017. március 18. 11:22

„Miénk a nyolc, nem Máté!” mottóval kampányol Dopeman a VIII. kerületi időközi önkormányzati képviselő-választásra.

2017. március 18. 11:22

Önkormányzati képviselő lenne a VIII. kerületben Dopeman, azaz Pityinger László. Azért kell időközi önkormányzati képviselő-választást tartani áprilisban Józsefvárosban, mert január végén lemondott a Magdolna-negyed fideszes képviselője.

Dopeman a híres Matisz Papa-videóra és Kocsis Máté polgármester nevére utalva azt a jelmondatot írta a plakátjára, hogy „Miénk a nyolc, nem Máté!

A képet Torzsa Sándor Societas-elnök Facebook-oldalán találtuk.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2017. március 20. 13:10
Választási program: https://www.youtube.com/watch?v=I5JMu3MwvIY
GV0917
2017. március 19. 19:49
Most új indulót szerezhetsz(már ha tudod , hogy kell lopni -ilyesmit.)Úgy tudom, jól tévedek, ha azt mondom, te ezzel az indulással degradálódtál. Nem mertél fellépni a csökött obassmann ellen!Áder ellen meg minek?Így az indítóid nagyobb balfaszok momentán,mint a Libás volt -anno! Gyere velem elcsaklizni valami szart- Tolvaj meló engemet még sose zavart. Belerúgni drájwit fejbe sose nehéz, Tenyeremet zsibbasztja a sok "hála pénz" S ha a Máté elzavarva, most jövök Én! Tortájukon a hab helyett ott ülök én! Aztán NYÓCKER, GYERE VELEM ÉN SE MEGYEK SEHOVA! Itt ér véget ez a sok szar Választási hadova!
Bástyaelvtárs
2017. március 18. 23:14
örömmel fogom olvasgatni a mocskolódó vicsorgó kommenteket ha nyer ez a rapper :D
írmag
2017. március 18. 18:01
Titta bódottá. A többit leüli a vétén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!