Karácsonyi örökbefogadás a Budakeszi Vadasparkban

2016. december 12. 23:54

Karácsonykor érdemes felelősségteljesen gondolkodni, és az ajándékot annak megfelelően kiválasztani. Ajándékunkkal akár még a hazai természetvédelmet is támogathatjuk, csupán egy Zöld Diplomát kell szereznünk a Budakeszi Vadasparkból.

2016. december 12. 23:54

A Budakeszi Vadaspark azokra az emberekre gondolt karácsony előtt, akik örülnének kisebb vagy nagyobb állatnak, de helyhiány miatt, nem válhatnak állattulajdonossá. Nekik találták ki az örökbefogadás intézményét a Budakeszi Vadasparkban. Az örökbefogadás, nemcsak a megajándékozottnak jó, hanem a választott állat jólétéhez és boldogságához is hozzájárul.

Közel 50 faj képviselőiből lehet örökbe fogadni. Az örökbefogadó szülő névre szóló, a kiválasztott állat fényképével díszített oklevelet, úgynevezett Zöld Diplomát kap, és egy évig büszkélkedhet a vadasparki gondoskodó titulussal. A nevelőszülő neve természetesen felkerül a Budakeszi Vadaspark területén elhelyezett örökbefogadási táblára is.

A nevelőszülő számára szülői értekezleten való részvételt is biztosítanak, évente egy alkalommal, ennek keretében az örökbefogadó egy kísérőjével ingyen látogathatja meg állatkáját, valamint lehetősége nyílik egy a védencéről szóló beszélgetésre, az állatgondozókkal.

Az örökbefogadás egy évig érvényes, a minimális támogatási összeg állatonként pedig nyolcezer forint.

Annak sem kell szomorkodnia, aki egy kicsit „aktívabb” ajándékkal lepné meg hozzátartozóját vagy barátját, az ajándékkártyát ajándékozhat, amely szólhat a Budakeszi Kalandparkba vagy a vadaspark vadonatúj MedvExit szabadulós játékára. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!