Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Felújítják a hűvösvölgyi gyermekvasút két nyári kocsiját

2016. november 26. 00:24

Daruval emelik át speciális trélerre a hűvösvölgyi gyermekvasút egyik nyári, nyitott utasszállító kocsiját a gyermekvasút II. kerületi hűvösvölgyi végállomásánál.

2016. november 26. 00:24

Speciális trélerekkel szállítják a hűvösvölgyi gyermekvasút két nyári, nyitott utasszállító kocsiját a II. kerületi Hűvösvölgyi úton 2016. november 24-én. 

Budapest, 2016. november 24.Daruval emelik át speciális trélerre a hûvösvölgyi gyermekvasút egyik nyári, nyitott utasszállító kocsiját a gyermekvasút II. kerületi hûvösvölgyi végállomásánál 2016. november 24-én. A két, közel hatvanéves, egyenként 11 tonna súlyú vasúti kocsikat Székesfehérvárra szállítják teljes felújításra.MTI Fotó: Lakatos PéterA két, közel hatvanéves, egyenként 11 tonna súlyú vasúti kocsikat Székesfehérvárra szállítják teljes felújításra. 

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!