Kiszolgált plüsspanda gazdáját keresi

2016. október 05. 11:51

Megkezdődött az a nyilvános licit, amelynek során a WWF Magyarország kabalájaként hírnevet szerzett óriási plüsspanda keresi új munkahelyét. Az árverésből befolyó összeg a 25 éves WWF Magyarország Alapítvány természetvédelmi munkáját segíti majd – írja a család.hu.

2016. október 05. 11:51

A WWF Magyarország egyik leghíresebb „munkatársa”, az óriás plüsspanda „az elmúlt években rendületlenül kivette a részét a természetvédelmi munkából, elsősorban a rendezvényeken állt helyt, és segített a szemléletformálásban. A mozgalmas együtt töltött évek után, most egy békésebb, nyugalmasabb környezetre vágyik” – áll az árverés szövegében.

„A WWF Magyarország helyszíni megjelenéseinek elmaradhatatlan szereplője volt az elmúlt években a hatalmas plüsspanda, amely végigkísérte az erdők védelmével, a vizek védelmével, az éghajlatváltozás elleni küzdelemmel és a környezeti neveléssel kapcsolatos munkánkat. Minden eseményünkre elsőként érkezett, kiváló munkabírással és végtelen türelemmel bánt a hozzá bújó, őt szeretgető gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt, arról nem is beszélve, hogy a WWF irodájában, a pandaházban is mindig ő maradt bent a legtovább” – foglalta össze a „kolléga” érdemeit Antal Alexa, a WWF Magyarország kommunikációs vezetője.

A licitálás ITT zajlik.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!