Estig mondják meg, mi robbant! – követelik Gyurcsányék

2016. szeptember 25. 14:31

A Demokratikus Koalíció (DK) követeli, hogy vasárnap délután 6 óráig a kormány és a rendőrség tisztázza, mi történt a Teréz körúton, és tájékoztassák a közvéleményt.

2016. szeptember 25. 14:31

Ha este hatig nem tájékoztatják a közvéleményt a Teréz körúti robbanással kapcsolatban, a DK úgy tekinti, a kormánnyal szemben gyanút megfogalmazó embereknek van igazuk, és kampánycélokat szolgálhatott az eset - mondta Kakuk György, a párt elnökségi tagja sajtótájékoztatója után telefonon az MTI-nek. Hozzátette: a DK mihamarabbi gyógyulást kíván a megsérült két rendőrnek. 

„A sok hónapja tartó kormányzati gyűlöletkampány után olyan hangulat alakult ki az országban, amelyben nagyon sokan már nem tartják lehetetlennek, sőt inkább valószínűnek tartják, hogy egy ilyen akció mögött akár Orbánék is állhatnak. Ezt mi nem állítjuk, ez az általános vélekedés a közösségi oldalakon” - mondta. A politikus szerint mindezek miatt közös érdek, hogy tisztán lássunk, „ezt azonban nem segíti az, hogy a rendőrség nem mondja meg egyértelműen, hogy mi történt”

Véleménye szerint „minél tovább tart a ködösítés, annál jobban erősödik a kép a közvéleményben, hogy itt egy népszavazás előtti utolsó, elkeseredett kormányzati akcióról van szó”. Több mint 12 óra telt el az eset óta, a rendőrség azonban semmilyen konkrétumot nem mondott az ügyben, holott Nyugat-Európában egy-két órával egy robbanás után „már legalább nagy valószínűséggel meg tudják mondani, mi történt” - tette hozzá. 

Tuzson Bence, A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára egyébként estére ígért részletes tájékoztatást. 

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2016. szeptember 27. 05:44
Horn Gábor után a londoni kocsmában is többször bekiabálták Gyurcsánynak, hogy hagyja abba, nekik sem hisz? Válaszként azzal nyugtatgatta volna a többségében rá sem hederítő, biliárdozó, iszogató és társalgó kocsmaiakat, hogy "majd a végén megbeszéljük".Jó lenne tudni, hogy az mikor lesz!
yes_we_can
2016. szeptember 27. 00:53
A legkevesebb,amit mondhatok:a kurva anyátokat,moslék árokásók!
Csomorkany
2016. szeptember 26. 12:20
Megmondták. Akkor most egy köszike?
peterd127
2016. szeptember 26. 11:16
tűkön ül Ferenc testvér kommunikációs brigádja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!