Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Egyetlen szervezet végzi az amerikai abortuszok harmadát

2016. szeptember 19. 14:36

A Live Action videót tett közzé, melyben leleplezi az adatokat manipuláló Planned Parenthood nevű szervezetet - írja a Családháló.

2016. szeptember 19. 14:36

A Live Action videójának célja, hogy leleplezze, és minél több amerikai számára nyilvánvalóvá tegye, hogy a Planned Parenthood (PP) nevű szervezet hogyan manipulálja saját adatait a közvélemény szimpátiájának elnyeréséért.

A PP a médiában azt hangoztatja, hogy az általuk végzett szolgáltatásoknak mindössze 3%-át teszik ki a terhességmegszakítások, ám ez a szám nem tükrözi a valóságot, amely tulajdonképpen tízszer ennyi, azaz 30%. Míg más szervezeteknél komoly erőfeszítéseket tesznek az abortuszok számának csökkentése érdekében, addig a PP évente több, mint 320.000 ilyen beavatkozást végez, ebből pedig anyagi előnye származik. Ez a szám azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban minden 3. abortusz ennél a szervezetnél történik.

A Live Action elnöke, Lila Rose szerint ha egy nő a PP-nál terhességmegszakításra jelentkezik, 160-szor nagyobb az esélye annak, hogy a beavatkozást elvégzik, mint annak, hogy a babát végül megszüli. 

A film azt mutatja be a szavazóknak, hogyan igyekszik a PP félrevezetni a közvéleményt és úgy tenni, mintha nem lenne olyan nagy része az abortuszokban. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!