Család és Karrier? előadássorozat a Háromkirályfi szervezésében

2016. szeptember 21. 14:17

A Három Királyi Három Királylány Mozgalom 2012-ben indította el népszerű előadás-sorozatát „Család és Karrier?" elnevezéssel. Azóta minden év tavaszán és őszén megszervezik ezt az eseményt neves előadókkal. Az előadásokon párválasztási, párkapcsolati kérdésekkel foglalkoznak.

2016. szeptember 21. 14:17

A 2016. őszi előadássorozat első alkalma szeptember 16-án lesz a Semmelweis Egyetemen (1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.).  

Részletek:

2016. szeptember 26.
18h Mihalec Gábor: Titkosügynökök szerelmi technikái
19:30 Aczél Petra: 7 perc az élet? A megörökölt családi kommunikáció

2016. október 17.
18h Purebl György: Párválasztás és elköteleződés a XXI században: avagy mi történne ma Rómeóval és Júliával?
19:30 Bagdy Emőke: Veszélyzónák és rejtett törésvonalak a párválasztásban és a párkapcsolatban

2016. november 18.
18h Boross Ottilia - Sipos Júlia: Hát én immár kit válasszak...
19:30 Pál Ferenc: A biztonság és a szenvedély egyensúlya

2016. december 05.
18h Belső Nóra: Utak egymáshoz - szerelem és szexualitás a párkapcsolatokban
19:30 Keresztes Ilona - Belső Nóra: beszélgetés a témáról 

A részletes programért és regisztrációhoz kattints ide!

A mozgalomról:

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom olyan, mint egy nagy család, csak nekik nem a családfájuk közös, hanem a céljaik. Ugyanolyan hétköznapi emberek, mint Te vagy a szomszédod. Szívvel-lélekkel tesznek azért, hogy minél több önfeledt királyfi és királylány szaladgáljon a játszótéren, a parkban vagy épp a kertben, egyszóval körülöttünk: ott, ahol élünk, a Kárpát-medence szívében.

Egy egész mozgalmat szervezték legfőbb céljuk köré, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyerekek. Azt szeretnék elérni, hogy a gyermekvállalás ne terhet és gondot jelentsen, hanem áldás és boldogság legyen, mert édesanyává és édesapává válni csodálatos dolog! Ezt éppen onnan tudják, mivel a csapatuk többsége is már családos és szeretik a gyerekeket!

Minden egyes nap azért kelnek fel, hogy a világot egy kicsit szerethetőbbé, élhetőbbé és jobbá tegyék. Ehhez a megoldást mi abban látják, ha minél több gyermek jön a világra, mert övék a jövő, amihez az alapokat nekünk kell leraknunk, itt, a jelenben.

A mozgalom alapítója, Kopp Mária egész életét és munkásságát a család témája köré építette fel. Számára elválaszthatatlan volt egymástól a kettő, és pontosan a család fontosságának fáradhatatlan hangsúlyozása volt az, ami összekapcsolta a hivatását a magánéletével.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!