Furcsák ezek a televíziós szereplések

2016. augusztus 10. 07:55

A délutáni közlekedés szörnyű volt, a „Sziget” nevű rendezvény kezdődött talán, és a forgalom a HírTV közelében teljesen beállt, így késve is érkeztem.

2016. augusztus 10. 07:55
Sallai Róbert Benedek

Furcsák ezek a televíziós szereplések. Egyik kicsit jobban sikerül, másik kicsit gyengébben. Habár pár napja tudtam, hogy ide meghívást kapok most, mégsem készültem megfelelően - ennek tudható be, hogy nem öltöztem normálisan egyszínű ingbe, ami tartósan a szakma jellege miatt (állítólag) nem elfogadható. Ehhez elkezdek lassan alkalmazkodni, de most ez kimaradt sajnos.

A délutáni közlekedés szörnyű volt, a »Sziget« nevű rendezvény kezdődött talán, és a forgalom a HírTV közelében teljesen beállt, így késve is érkeztem.

Vissza lehet nézni itt az oldalon: az előző két televíziós szereplés megosztásakor írtam: jó beszélgetésnek éreztem azokat. Most ez az érzésem nem volt (nincs) meg. Három témába is belekaptunk, nem azokat a kérdéseket kaptam, amelyekre a legfontosabb válaszokat adni tudtam volna, és egyik kitárgyalására sem volt érdemi idő. Mire bármelyikben érdemi dolgokhoz értem volna: váltani kellett. Azt nem szeretem, ha konkrét kérdésre nem adok választ, hanem a saját mondandóm mondom (pedig ezt állítólag így kellene), így a saját fontosabb üzeneteim az adott ügyekben nem tudtam elmondani, ami kicsit bosszantó. Szóval - ez most így sikerült. Kifejezetten kedvelem a HírTv-t egy ideje, korrekt híradást érzek a részükről, ami objektivitásra törökszik, és jó, hogy a kormánnyal is kritikus legtöbbször, de ezt a beszélgetést nem teszem be a legjobb szerepléseim közé.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. augusztus 10. 14:05
A trágyadobáló: "Kifejezetten kedvelem a HírTv-t egy ideje" Ez G.Lali médiájának bűzös bizonyítványa...
Mich
2016. augusztus 10. 14:02
A trágyadobáló seggfej magyarázkodik. Uncsi...
Sumi
2016. augusztus 10. 11:22
"nem azokat a kérdéseket kaptam, amelyekre a legfontosabb válaszokat adni tudtam volna" Nem jó kérdéseket kapta, nem azokat a kérdéseket, amelyekre felelni tudtam volna, ezért kaptam karót - fogadkozik Sallai, mint bukott diák. "A délutáni közlekedés szörnyű volt, a »Sziget« nevű rendezvény kezdődött talán, és a forgalom a HírTV közelében teljesen beállt, így késve is érkeztem. " Erre van egy biztos megoldás: benn kell aludni a HírTV-ben, mint Cenzor Ildikóék anno a Nap... Pártkeltében.
Pandaka pygmaea
2016. augusztus 10. 09:24
Arra nem jöttem rá, hogy mit akart mondani (kb. asse tudom ki ez?), de a Sziget miatt a délutáni közlekedés tényleg KIBASZOTT gáz a Szentendrei út-Mozaik utca környékén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!