Alien vs. Predator – főszerepben Szigetvári Viktor és Németh Szilárd

2016. május 16. 11:39

Az Alien vs. Predator jut az eszembe, emberi nézők izgulhatnak, hogy melyik fenevad győz, bár összességében a végeredmény ugyanoda vezet, akárki marad felül, a kisember megmarad prédának.

2016. május 16. 11:39
Csepregi János

„Magyarország érdekeit az EU-n belül védeni kell, sőt, az országon belül is. De ne beszéljünk már idegen érdekekről, meg titokzatos »ők«-ről, miközben milliárdos vagyonokkal gyarapodnak a tűzhöz közeli gázszerelők, kisvasutak épülnek MB2-es csapatok stadionjainál és ezermilliárdos orosz hitelekkel adósítják el Viktorék az unokáinkat! Szigetvári pedig ne játssza ki azt a zsidókártyát − mert ez kijátszás, nem pedig tisztelet vagy őszinte féltés –, amivel, ha valakiknek, akkor a zsidóknak, pláne a hazai zsidóknak biztosan árt. Olcsó és méltatlan húzás mindkettőjüktől.

És akkor itt vagyunk, tessenek választani! Ki maradjon, ki vezesse ezt az országot? Elég a kisebb rossz is, ha már dolgozni senki nem akar érdemben? Elég, ha valaki mértékletesebben csinál hülyét belőlünk?

Tényleg ez jut nekünk, rossz vagy kisebb rossz? Tényleg ebből lehet választani? Mert én azt hiszem, jó lenne végre, ha rólunk, kisemberekről is szólna ez az ország. Nem csak a megfélemlítés és a kihasználás szintjén, nem csak akkor, ha szükség van a szavazatunkra, hogy valaki megcsinálhassa a saját bizniszét. Ha az a cél, hogy Magyarország még jobban leszakadjon, a magyar nép még megosztottabb legyen, hogy még több ember forduljon el a politikától, akkor kiváló munkát végeznek a nagy emberek. Ha nem, akkor talán érdemes lenne átgondolniuk, hogy ezután inkább mással keressék a kenyerüket.”

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. május 17. 07:23
Béndek Péter 2.0
Héja
2016. május 16. 15:04
Rólad kisemberről szóljon a szabómérce, vagy a koporsókészítő collstokja.
Harangláb
2016. május 16. 12:52
Nekem erről az írásról egy kevéssé iskolázott idős nénike jut eszembe, aki amikor kérdezték, kire is szavazna, csak annyit mondott: "Nekem mindegy, csak legyen mindenkinek jó!..."
paraklétosz
2016. május 16. 12:41
A blogger kisember? Aszittem ő má' nagy. Bloggerből is csak a rosszabbik kicsi jut nekünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!