Elfoghatták a párizsi támadások utolsó menekülő gyanúsítottját

2016. április 08. 17:26

Belga médiaértesülések szerint elfogták Mohamed Abrinit, a tavaly őszi párizsi terrortámadások utolsó menekülő gyanúsítottját - írja a BBC. A hírt közlő lapok szerint Abrini lehetett az a férfi, aki a brüsszeli repülőtéren történt robbantás előtt készült felvételeken is feltűnt.

2016. április 08. 17:26

A belga média értesülései szerint elfogták Mohamed Abrinit, a tavaly őszi párizsi támadások egyik feltételezett elkövetőjét, az utolsót, akit korábban nem sikerült elfogni – írja a BBC. A hírt közlő lapok szerint Abrini lehet az a „kalapos férfi”, akit a brüsszeli repülőtéren történt robbantás előtt készült felvételeken is feltűnik a merénylők társaságában. Abrini egy másik felvételen is feltűnt: ezen az azóta elfogott Salah Abdeslammal tértek be egy benzinkúthoz a párizsi támadások előtt két nappal.

A belga hatóságok megerősítették, hogy több embert letartóztattak, de további részleteket egyelőre nem közöltek.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rozsogátor
2016. április 08. 18:56
Remélem felvilágosították a jogairól és megérdemelt pihenőjét tölti amíg eldönti, hogy hol szeretne bíróság elé állni.......... Nagyon rossz vicc amit összebalfaszkodnak "igazságszolgáltatás" címszó alatt, miközben európai emberek százai halnak meg.
anaphylaxiás sokk
2016. április 08. 18:51
Ez nem annak a faszinak a rokona, akit felrúgott a László Petra? K..ra hasonlít hozzá...
Orvosok és mérnökök
2016. április 08. 18:15
http://www.welt.de/regionales/hamburg/article154142158/Kettensaegenmassaker-in-Hamburger-Nobelviertel.html
zolka50.50
2016. április 08. 17:49
"Elfoghatták" - olyan édi, brutálisan édi meg kúl! Megengedték nekik? Kicsoda?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!