A Jobbik az étlen-szomjan határt védő rendőröket félti

2015. december 21. 16:03

Embertelen a kormány a Jobbik szerint. A radikális ellenzéki pártnál most az verte ki a biztosítékot, hogy a migrációs válság miatt a déli határra vezényelt rendőröktől fizetésük egy részét visszavennék. Szilágyi Szabolcs, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselőjének sajtótájékoztatójáról az MTI tudósít.

2015. december 21. 16:03

A kormány embertelenségét bizonyítja, hogy a karácsonyi ünnepek előtt követeli vissza a migrációs válság miatt a déli határra vezényelt rendőröktől fizetésük egy jelentős részét, esetenként több mint 200 ezer forintot - mondta Szilágyi Szabolcs, az ellenzéki párt miskolci önkormányzati képviselője sajtótájékoztatón hétfőn.

A politikus annak kapcsán beszélt erről, hogy a rendőrség belső vizsgálata több szabálytalanságot talált a túlmunkát végző rendőrök illetményének kifizetésével kapcsolatban.

A képviselő Miskolc avasi városrészében, az ottani rendőrőrs előtt közölte, hogy a rendvédelmi dolgozóknak nem egyszer tizenhat órás szolgálatot kellett ellátniuk a határ védelmében, távol családjuktól, olykor fűtés nélküli helyiségekben, étlen-szomjan, köszönhetően annak, hogy a segítségükre szerveződött civilek adományait sem fogadhatták el felsőbb utasításra.

A közvetlen migránsválság elmúltával a Fidesz „lubickol az európai közvélemény elismerésében, közben pedig az ország érdekében teljesítő kisembereket újra sarcolni kezdi” - jelentette ki.

Szilágyi Szabolcs elmondta: az ország minden pontjáról vezényeltek határvédelmi feladatokra rendőröket, így Miskolcról is, többek között az avasi rendőrőrsről.

„Őszintén bízom benne, hogy a mi rendőreinknek nem kell a pénzt visszafizetniük, ha mégis, úgy szeretném felhívni a kormány figyelmét: jogszabály-változtatással elérhető, hogy a határ védelmét ellátók megtarthassák juttatásaikat” - tette hozzá.

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. december 23. 11:26
ELÉG! Tetszett nekem, hogy a Mandiner nem cenzúráz és lehetőséget ad a legellentétesebb vélemények szabad megnyilvánítására de a perverz mocskolódás, anyázás nem véleménynyilvánítás hanem az ember elkorcsosodásának, primitívségbe süllyedésének a megnyilvánulása. A patkányok perverz, mocskos anyázása se tetszett de a patkányoknak a perverz, mocskos anyázás olyan természetes mint másoknak a lélegzés. Nem kell elfogadni de meglepődni se érdemes. De számomra megszégyenítő és megalázó amikor magyarok is perverz, mocskos anyázásra vetemednek. Tudom, hogy nem a magadfajták képviselik azokat a tisztességes magyar embereket akiket 2006-os hazatérésünk után megismertünk de akkor is nagyot csalódtam abban amit ezen a fórumon tapasztaltam. Nem tudom kik vagytok és nem is akarom tudni. Elegem van belőletek. Azt a kis időt ami nekem még megmaradt sokkal hasznosabban el tudom tölteni minthogy a magyarokat megszégyenítő söpredékre pazaroljam időmet.
Mindjárt
2015. december 22. 14:38
Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája Lánczi András, zsideszbolsi Magyar Idők
Mindjárt
2015. december 22. 14:33
Határtalan a zsideszbolsik hazug népámítása. Azt hazudjá, hogy anti-kommunisták miközben ők maguk a legmocskosabb kommunisták Zoltai az 1956-os forradalom alatt a kecskeméti repülőtéren teljesített katonai szolgálatot. A forradalom után munkásőr lett a Kőbányai Textilgyárban, illetve belépett a kommunista állampártba, az MSZMP-be is. A Miniszterelnökséget vezető miniszter (Lázár) tanácsadója.[2] https://hu.wikipedia.org/wiki/.. Tasnádi László (államtitkár) Pályafutását Volán-ügyintézőként kezdte, majd 1978-ban szerelt fel a BRFK-hoz.[2] 1989-ben, a rendszerváltás idején a BRFK III/II-es operatív tisztje volt.[3][4][5] 2000-ben, az első Orbán-kormány alatt nevezték ki bűnügyi igazgatónak az APEH-nél, majd 2002 decemberében váltották le az első Gyurcsány-kormány idején.[2] 2013. március 13-án vezérőrnaggyá léptette elő Áder János köztársasági elnök.[6] 2014. június 15-től rendészeti államtitkár lett, ami múltja miatt feltűnően ellentmondott a kormányzat kommunistaellenes retorikájának.[3][4][5] Múltja miatt lemondásra szólította fel a Fidesz-kormányzatot jellemzően támogató CÖF-CÖKA is közleményben.[7] A szlovákiai SME lap is felemlegette az ellentmondást a Fidesz antikommunista retorikája és Tasnádi államtitkári kinevezése között.[8] https://hu.wikipedia.org/wiki/..
Mindjárt
2015. december 22. 08:05
"A Jobbik az étlen-szomjan határt védő rendőröket félti" Jól teszik mert ők védték meg a hazát az erőszakos muzulmánoktól nem a zsideszbolsik ostoba plakátjai és kérdőívei. Ezt a kis képzt is elvené a mocskos, tolvaj, gazember felcsúti maffia a hazánkat védő renőreinktől de száz-milliárdokat lopkod a magyar emberektől Észároson, Vajdán és Habonson keresztől. Na meg a felcsúti veje is milliárdokat lophat hiszen Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája Lánczi András Mocskos, tolvaj, hazaáruló, kommunista banda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!