A kormánypolitika miatt enyhébb büntetést kapott egy csempész Németországban

2015. november 09. 17:34

Két év felfüggesztett börtönre ítéltek egy szerb embercsempészt Németországban. A passaui városi bíróság a német kormány menekültpolitikájával indokolta az enyhe büntetést, hozzátéve, hogy Angela Merkel meghívta a migránsokat Németországba.

2015. november 09. 17:34

Egy szerb embercsempészt ítélt el első fokon a passaui városi bíróság. A férfi két év felfüggesztett börtönt kapott, a bíró a befogadó kormánypolitikával indokolta az enyhe ítéletet.

Mivel a határoknál fennálló helyzet miatt a német politika felfüggesztette a jogrendet, ezért nem kell feltétlenül végrehajtandó szabadságvesztést kiszabni. A menedékkérők a kancellár meghívására érkeznek Németországba” – idézi a bíró indokolását a Die Welt.

A múlt héten egyébként nagyszabású razziát tartott a német rendőrség egy embercsempész-banda ellen több tartományban, összesen 24 helyszínen. A gyanú szerint a csempészek libanoniak és szírek Németországba utazását szervezték meg hamis utazási okmányokkal és tartózkodási papírokkal.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2016. május 11. 19:59
Egyes fiam,leülhetsz! Ha nem ismered a történelmet,akkor maradj csendben! A Bismarckot egy légitámadás bénitotta meg,majd a manőverezni képtelen csatahajót egy hajóraj,többszörös túlerőben, küldte a tenger fenekére,majd a túlélőket, rossz angol szokás szerint a sorsukra hagyták a tengeren...
balbako_
2016. március 25. 07:15
Miért nem tüntették ki? Ha lúd legyen kövér avagy a hülyeség parttalan!
Antigoné
2016. január 13. 12:13
Egy mintademokráciában? Kizárt.
mákgubó3
2015. november 10. 13:55
Soros és orbán az Élő Istenek!.....Te barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!