Hunyadi és Orbán

2015. július 24. 11:14

Orbán azt csinálja most, mint 559 évvel ezelőtt Hunyadi János. Védi a népét, a hazáját és ezzel együtt Európát.

2015. július 24. 11:14
Csúri Ákos

„Nem tudom, hogy a pápa meg fogja-e köszönni. Nem tudom, hogy az európai politikusok leállítják-e magyar (sajtóbéli és civil) csahosaikat, hogy ne csesztessék már annyit Orbánt, mert addig jó nekünk Európában, amíg egy hazafi van Magyarország élén.

Nem tudom. Nem hiszem.

De legalább mi, itthon, a hazánkban élők örüljünk annak, hogy valaki kimondta: a király meztelen és Európa az iszlám térhódításának küszöbén áll. S a lófarkas zászlót helyettesítő eszközökkel szemben felhúzza a kerítést.

Mert ha nem így tesz, akkor unokáink, már csak hírből fogják ismerni a szót s a mögötte lévő tartalmat: Magyarország. Ma a mindennapi nándorfehérvári ütközetek ideje van. Legalább ne támadjuk hátba védelmezőinket.”

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2015. július 24. 22:49
Fidesz-bögre! maradjunk annyiban,hogy ez nem te eszednek való!Higgy magadban!
tabakur
2015. július 24. 22:39
Kedves Ákos ne vonj párhuzamot mert szegény Hunyadinak igen rossz vége lett.Ezt nem kívánod remélem Viktornak. A párhuzam meg igen csak sántít.Annak idején a törökök látogattak meg minket felfegyverkezve most meg szírek,afgánok. Én egyiknél sem láttam élesre fent jatagánt ,hogy miszlingbe vágja a magyarokat.Ezek nem hódítani jönnek hanem jobban szeretnének élni mint ahol születtek.Ugyanis ott gyilkolásszák az embereket. Hunyadi idejében sem európát védtük hanem magunkat. Van egy sejtésem Európa nem szorul ami védelmünkre ha nagyon akarja nélkülünk is megtudja magát védeni. Az már egy másik történet,hogy mi mit beszélünk be magunknak.
Sulammit
2015. július 24. 22:00
És a nyugat is azt csinálja, mint Hunyadi idejében! És ezt a hasonlóságot úgy látszik, hogy már mindenki észrevette!
Ouroboros
2015. július 24. 19:04
Védi, mint a nyugdíjunkat. Te szerencsétlen seggcsókoló majom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!