Az AirAsia repülőgépéből származó roncsokat találtak

2014. december 30. 13:56

Vélhetően a vasárnap eltűnt járat roncsait találták meg, jelentette be az indonéz kormány tisztviselője. Korábban halászok robbanásokról és csobbanásról számoltak be a környéken.

2014. december 30. 13:56

Az indonéz közlekedési minisztérium légi közlekedésért felelős igazgatója, Djoko Murjatmodjo megerősítette, hogy a kedden talált roncsok az AirAsia vasárnap eltűnt QZ8501 járatáról származnak – írja a The Jakarta Post. „Megerősítést nyert, hogy a roncsok egy piros és fehér színű repülőgép darabjai” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy a mentési munkálatokat mostantól a roncsok lelőhelye környékére koncentrálják.

A roncsok megtalálásának helye egybeesik a két halász által megjelölt pozícióval, ahol elmondásuk szerint vasárnap reggel puffanást hallottak és robbanásokat láttak.

A Szingapúrból Indonéziába tartó járatnak helyi idő szerint vasárnap reggel veszett nyoma, miután engedélyt kért a légi irányítástól, hogy az időjárási körülmények miatt nagyobb magasságban folytassa útját.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. december 30. 17:39
Amikor hírt kaptunk arról, hogy egy újabb gép eltűnt, jelentették be, hogy idén történt a legkevesebb repülő-baleset. A hozzátartozókat valószínűleg nem vígasztalja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!