Sima győzelem Macedónia felett

2014. január 18. 18:01

Megverte a macedón csapatot, és ezzel megszerezte első győzelmét a magyar férfi kézilabda válogatott a dániai Európa-bajnokságon.

2014. január 18. 18:01

A magyar válogatott megszerezte első győzelmét a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon: Mocsai Lajos együttese a herningi középdöntő első mérkőzésén rendkívül magabiztosan, 31-25-re diadalmaskodott a macedón gárda felett.

A magyar csapat az első félidőben szinte tökéletes teljesítményt nyújtott: remek védekezéssel és az ötven százalékkal védő Mikler Roland jóvoltából „kivette” a játékból a macedónok legnagyobb sztárját, a szünetig három hétméterest rontó Lazarovot, támadásban pedig szinte minden játékosa mindenhonnan a hálóba talált. Így 16–9-es állással mehettek pihenőre a csapatok a félidőben.

A játék képe a fordulást követően sem változott, a macedónokat a játék minden elemében felülmúlta és rendkívül magabiztosan nyerte meg a mérkőzést a magyar együttes, amely legközelebb hétfőn a házigazda dánokkal találkozik, majd szerdán az osztrákok ellen zárja a középdöntőt. A csoportban még a spanyol és az izlandi válogatott van, velük korábban már játszott a magyar csapat. A spanyoloktól kikapott a válogatott, míg az izlandiakkal döntetlent játszottak a kézilabdások. A csoportból az első két helyezett jut az elődöntőbe, míg a harmadik az ötödik helyért játszhat.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szörftábor
2014. január 19. 18:23
Király csapat!
kuwiq
2014. január 19. 11:43
Most megint itt a nagy kérdés, kiadjon-e a capat magáól mindent a dánok ellen, és veszélybe kerüljön az osztrákok elleni meccs eredménye, vagy simán kikapjunk, és az osztrákok alapos legyőzésére tartalékoljunk? Már csak az a kérdés, hogy ez menyire sportszerű hozzáállás?
cutcopy
2014. január 19. 06:39
Sajnos a dánok legyőzték a spanyolokat így nem sok esélyünk maradt bejutni a legjobb négy közé..
brabant89
2014. január 19. 01:34
Én is azt mondanám, hogy hajrá magyarok, ha az a köcsög Orbán nem nyúlta volna le politikai jelszónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!